2777
2789
عنوان

خرید خارج از شهر بهتره

268 بازدید | 30 پست

یا خرید یه اپارتمان ۲۰سال ساخت در جای متوسط شهر با سهم از زمینش که میشه ۵۰ متر 

اولی که خارج. از شهره مجتمع هست و تقریبا از زمین سهمی برات نمیمونه 

کدوم اش بهتره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داده اون خارج شهره امکانات شهری نزدیکش هست.؟چند متری؟اون داخل شهری ساختمون و مشاعات بازسازی شد ...

داخل شهر بزرگتره 

طبقه اول بی اسانسور خب ۲۰ساله است ولی جاش بد نیست کم واحد و سهم از زمین ۵۰متر 

اون خارج شهر دوره کوچیک تره 

اسانسور داره اونم طبقه اوله 

نوسازه ولی سهم زمین عملا صفر 

من خودم ی خونه خوب خارج شهر دارم ولی دوست دارم ی ۵۰ متری داخل شهر داشته باشم چون امکانات شهری اینجا ...

حتی اگه طبقه اول یه خونه ی دو طبقه باشی که ۲۰سال ساخت داره و اسانسور نداره؟

داخل شهر بزرگتره طبقه اول بی اسانسور خب ۲۰ساله است ولی جاش بد نیست کم واحد و سهم از زمین ۵۰متر اون خ ...

اکه ماشین شخصی خودت نداری.امکانات شهری خارج شهرم کمتره.مشاعات داخل شهره ام همسایه ها بهش رسیدن بنظرم داخل شهره بهتره.خودتم داخل واحدو بازسازی کن

طبقه اول آسانسور لازم نداره که.ولی گفتم که ببین مشاعات تمیزه.همسایه ها بازسازی کردن

تمیزه 

مشکل فقط سال ساخت و نداشتن اسانسور هست البته شاید از دید بقیه که هی میگن وای چرا اسانسور نداره خب فقط ۸ پله میخورد تا واحد 

میدونی مد شده دیگه حتی طبقه اولم میگن اسانسور داشته باشه 

تمیزه مشکل فقط سال ساخت و نداشتن اسانسور هست البته شاید از دید بقیه که هی میگن وای چرا اسانسور نداره ...

نه طبقه اول لازم نیست.فقط سال ساختش مشکله.واحدای نوساز دو طبقه ام‌اصلا آسانسور ندارن که