2821
2789
عنوان

دندانپزشکی

3616 بازدید | 80 پست

سلام دوستان 

من دندانپزشکم

میخواستم از تجربتون راجب دندانپزشکی بگین 

و اینکه چرا اکثراً وقتی به ما مراجعه می‌کنید انقدر ترس و دلهره دارین

در حالیکه اکثر پروسه های دندانپزشکی بدون درد هست 

من همیشه از بیمار می‌خوام که هروقت درد داشت دستشو بیاره بالا تا من دست نگه دارم 

اما با اینکه دستشو نمیاره بالا ولی کم و‌ کان عده ای ترس دارن

نکته این جاست اکثراً از درد نمیترسن

بلکه میترسن دردشون بگیره و برای همین کمی دلهره دارن

میخواید کمی راجب دندانپزشکی و مراقبت از دندان و دهان صحبت کنیم؟؟ ☺️

سلام جانم

برای ارتودنسی کسی ک دندون هاش زیاد جلو نیستن، ۶ ماه کافیه؟ درواقع تا ۶ ماه نتیجه خوبی میده براش؟ 

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمی دونم چرا... شاید به این دلیل باشه که خودم در حالت عادی تپش قلب دارم آمپول بیحسی تپش قلبم رو بیشتر می‌کنه و مضطرب میشم...البته از اون دستگاهی که دندون رو میتراشه بدم میاد صدای بدی داره تا یه ماه بعد دندون پزشکی صداش تو سرم می مونه 

سلام 

دستگاه ها و صداشون واسه من ترسناک بود ولی دیگه عادی شده بعد از چند جلسه 

اماااا هنوز از دندون کشیدن میترسمممم 

دندون شماره ۷ ریشه اش باید بکشم‌ میترسم چون اون ته دهانه دکتر نتونه خوب بکشه درد بیاد🥲🥲

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
سلام جانمبرای ارتودنسی کسی ک دندون هاش زیاد جلو نیستن، ۶ ماه کافیه؟ درواقع تا ۶ ماه نتیجه خوبی میده ...

سلام وقت بخیر 

به هیچ‌وجه شش ماه کافی نیست

چون حداقل زمان لازم برای ارتودنسی حتی برای برطرف کردن جزعی ترین ایراد، حدوداً یک سال و نیم زمان لازم هست.

اگر دندانپزشکی به شما گفت شش ماه زمان کافیه از اونجا در برید ☺️

سلام دستگاه ها و صداشون واسه من ترسناک بود ولی دیگه عادی شده بعد از چند جلسه اماااا هنوز از دندون کش ...

😂😂 نه اینطور که فکر میکنید نیست ما به همه جای دهان شما دسترسی داریم 

البته به شرطی که حین پروسه های دندانپزشکی دهانتون رو کامل باز نگه دارید

اخه خیلی تیزههه اون آمپول بی حسی اول خیلی گندست و درد داره میره تو لثه🥺🥺😂بعدشم دندون پزشکا نمیرقص ...

اگه تیز نبود که خیلی درد داشت

سوزن آمپول دندانپزشکی بسیار باریکتر از سوزن پزشکی هست صرفاً برای اینکه حین تزریق درد نیاد

دردش موقع کارت کشیدنه عزیزم من دوسال پیش دندون عصب کشی کردم هنوز جاش درد میکنه 🤣🤣🤣

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

😂😂 نه اینطور که فکر میکنید نیست ما به همه جای دهان شما دسترسی داریم البته به شرطی که حین پروسه های ...

نخندین میترسممم خب🥲🙄

از اون انبر و خون زیادی که میاد هم میترسممم 

راهکار ندارید؟🥲

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792