2777
2789
عنوان

دکتر سنجری

3569 بازدید | 25 پست

من دخترم رو ۶ آبان دکتر سنجری عمل کرده

ب هیچ وجه راضی نبودم ،الکی دختر دو سالم درد کشیده😭چشای بچم بدتر شده😭 بعد عمل بهش عینک داد،با اینکه هیچ نمره ای چشاش نداره

بهش عدسی شماره مثبت ۳و مثبت یک داد

بعدش پیش سه تا متخصص اپتومتری بردم

هر سه تاش گفتن،این نمره فقط روند درمان رو کُند میکنه، خدا ازش نگذره،تا عمر دارم دکتر سنجری رو نفرین میکنم، انشاالله این پولایی ک میگیره بخاطر عمل بچه های بی گناه ، زندگیش رو آتیش بزنه

دنیای بی اعتمادی درست شده آدم باید از هر لحظ بر خودش فوق تخصص باشد قاطعیت تو بازرسی کشور نیس

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

سلام عزیزم ، ببخشید میشه بیشتر در مورد عمل دخترتون توضیح بدید؟ دختر من از ۷ ماهگی انحراف داره و تحت نظر دکتر سنجری هستیم ، هفته آینده ویزیت داریم اگه بگه عمل واقعا نمیدونم چه کنم ، خیلی مردد هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ، ببخشید میشه بیشتر در مورد عمل دخترتون توضیح بدید؟ دختر من از ۷ ماهگی انحراف داره و تحت ...

سلام عزیزم

من امروز پیام شما رو دیدم، دخترتو عمل کردی؟؟؟ والا دختر من هفت ماهه از عملش میگذره،اول انحراف ب داخل داشت، بعد عمل انحراف ب بالا گرفته، و اینکه چند روز پیش ، رفتم مطب دکتر سنجری ، گفت تضمین نمیکنم با یه عمل خوب شه، چندتا عکس میکنم، خوب شد ،شد...نشد، نشد!!! خیلی عوضیه، من و همسرم هم باهاش بحث کردیم، والا دکترای مختلف بردم دخترمو، اما هنوز نمی‌دونم چکار. کنم، ب کی اعتماد کنم😔

سلام عزیزممن امروز پیام شما رو دیدم، دخترتو عمل کردی؟؟؟ والا دختر من هفت ماهه از عملش میگذره،اول انح ...

سلام عزیز دلم ، ممنونم که جواب دادین 

راستش دختر من دوبار توسط ایشون ویزیت شد و هر دفعه بعد معاینه میگه ببر یکسال دیگه بیار ، احساس میکنم جدیدا انحرافش بیشتر هم شده ، دوباره برای بهمن ما ه باید ببرمش، هیچ حرفی از عمل هم نزده، توی نطبش افرادی بودند که با عینک انحرافشون درست شده بود، نمی‌دونم هدفش چیه ،رلستش منم بهش اعتماد کردم و پیش پزشک دیگه ای نبردم ،ولی در مورد دختر شما یکی از دوستای من پسرشو پیش یه پزشک دیگه عمل کرد ایشون هم انحرافش به یه سمت دیگه شده، حالا نمی‌دونم علتش چیه 

راستی هزینه عمل دکتر سنجری چقدر شد؟

من هربار چشم دخترم منحرف میشه قلبم هزار تیکه میشه 

امیدوارم هم دختر شما و هم دختر من هرچه سریعتر خوب شن، الهی آمین 🙏 

سلام عزیز دلم ، ممنونم که جواب دادین راستش دختر من دوبار توسط ایشون ویزیت شد و هر دفعه بعد معاینه می ...

قربونت💞

عینک داده ب دخترت؟و اینکه انحرافش ب داخل هست؟

دختر من تو کلینیکی ک بالاتر از مطبش هست، چشم خانه عمل شده،فکر کنم ۲۵ میلیون دادیم، تو بیمارستان آفتاب هم عمل می‌کنه ،اونجا ۳۵میلیون میگیره ، دوست شما بچشو کدوم دکتر عمل کرده؟ والا منم مثل خودت شب و روزم شده گریه😔 پیش دکتر کشتکارجعفری رفتم،من بعد عملش پیش دکتر صالح پور رفتم، دکتر آل طه رفتم و چندتا پزشک دیگه، واقعا نمی‌دونم چکار کنم😔 دکتر صالح پور گفته ، چون سنجری چشاشو عمل کرده، با همون ادامه بده 🥲

سلام عزیز دلم ، ممنونم که جواب دادین راستش دختر من دوبار توسط ایشون ویزیت شد و هر دفعه بعد معاینه می ...

انشاالله ک دخترامون خوب شن🥺💞

دختر تو چند سالشه؟

از من می‌شنوی حتما ببر دکتر علیرضا کشتکار جعفری تو کلینیک نوین دیده گان و دکتر امید صالح پور تو مطب یا بیمارستان نگاه ببینن دخترتو، چون هنوز عمل نشده، راحت تر میتونی تصمیم بگیری ، اشتباه منو نکن، من ب سنجری اعتماد کردم، دخترمو هیچ دکتر دیگه ای نبردم، الان میگم تقصیر منه ک چشای دخترم اینجوری شده😭😭😭

قربونت💞عینک داده ب دخترت؟و اینکه انحرافش ب داخل هست؟دختر من تو کلینیکی ک بالاتر از مطبش هست، چشم خا ...

نه عزیزم عینک نداده، دکتری که بچه دوستمو عمل کرده زیاد معروف نیست ،یه خانوم دکتره، راستش از صالح پور نتونستم وقت بگیرم ، کشتکار جعفری هم زیاد قبول ندارم چون دختر بزرگمو بچه بود بردم پیشش نه از ویزیتش راضی بودم نه از تشخیصش، دختر من دو سال و ۹ ماهشه، الهی به حق شهید شش ماهه کربلا آقا علی اصغر چشماشون خوب شه، دعا میکنم ،واقعا خیلی مستأصل شدم

نه عزیزم عینک نداده، دکتری که بچه دوستمو عمل کرده زیاد معروف نیست ،یه خانوم دکتره، راستش از صالح پور ...

زنگ بزن بیمارستان نگاه، شنبه ها دکتر صالح پور اونجاست، بچه های زیر سه سال رو تو مطب نمیبینه، دختر منم دو سال و نه ماهشه، دکتر آرش میر محمد صادقی، دکتر رضا عرفانیان سلیم اینا هم دکترای عالی هستن ، این مدت در موردشون خیلی تو سایت تحقیق کردم ، انشاالله ک خوب شن ،خداا از دهنت بشنوه 🥺🤍 یه سوال داشتم، بنظرت استخاره کار درستی هست ؟؟، من بین این چندتا دکتر معروف و خوب ب کسی گفتم استخاره کرده ، دکتر صالح پور فقط خوب دراومده، اونم دو روز پیش رفتم پیشش، ک قبول نکرد درمان دخترمو باهاش ادامه بدم، گفت با سنجری ادامه بده، چون عملش کرده🥲

زنگ بزن بیمارستان نگاه، شنبه ها دکتر صالح پور اونجاست، بچه های زیر سه سال رو تو مطب نمیبینه، دختر من ...

ممنون از راهنماییت عزیزم من نمی‌دونستم تلفنی هم نوبت میدن اینترنتی تلاش میکردم موفق نمیشدم، خدا خیرت بده 

ببین منم می‌دونم دکتر صالح پور کارش حرف نداره ولی وقتی قبول نمیکنه خودتو اذیت نکن و با یه پزشک دیگه ادامه بده ، در کل من تا حالا استخاره نکردم  آدم معتقدی هستم ولی به نظرم در این مورد استخاره جایز نیست ،در نهایت خودتون رو سرزنش نکنید و در درجه اول بسپاریم به خدا و بعد به پزشکها باید اعتماد کنیم ،راستی انحراف چشم دخترم به سمت داخل هست و فقط وقتی به یه سمت نگاه می‌کنه مشخص میشه، خانواده همسرم چیزی نمیدونن من هم بهشون نگفتم ،نمیخوام روی بچم برچسب بزنن، ولی بازهم خداروشکر میکنم که مشکل حادی نیست و قابل حله، خداروشکر که سلامت هستن

ممنون از راهنماییت عزیزم من نمی‌دونستم تلفنی هم نوبت میدن اینترنتی تلاش میکردم موفق نمیشدم، خدا خیرت ...

فدات انشاالله موفق باشی تو این راه ،

والا نمی‌دونم با کدوم پزشک ادامه بدم خیلی سر در گمم😔

دختر منم انحراف ب داخل بود، اما بعد از عمل انحراف عمودی پیدا کرده ، دیگه انحراف افقی نداره، والا از بعد عمل دخترم ، خیلی سخت میتونم ب پزشکای دیگه اعتماد کنم😔

فدات انشاالله موفق باشی تو این راه ،والا نمی‌دونم با کدوم پزشک ادامه بدم خیلی سر در گمم😔دختر منم ان ...

ممنون عزیزم ،شما هم همینطور 

انشاالله هر چه زودتر بچه هامون خوب شن 

ولی من به این نتیجه رسیدم گاهی اوقات پزشک های نه چندان معروف تشخیصشون و عملکردشون خیلی بهتر از پزشک های خیلی معروفه، به نظرم یکی از این اسامی ای که گفتی رو انتخاب کن و باهاشون ادامه بده انشاءالله که به نتیجه خوبی میرسی، همیشه واسه گل دخترت دعا میمنم

ممنون عزیزم ،شما هم همینطور انشاالله هر چه زودتر بچه هامون خوب شن ولی من به این نتیجه رسیدم گاهی اوق ...

فدات شم لطف میکنی، انشاالله روزی بیایم اینجا خبر خوب شدن چشاشونو ب هم بدیم🥺🥰🤍 منم باید یه خورده فکر کنم ببینم با کدوم دکتر ادامه بدم