2777
2789
عنوان

دندانپزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 3791 بازدید | 80 پست

یه چیز دیگه من یه مدت که استرسم زیاد بود دکتر بهم آرامبخش میداد بعد میگن کسایی که یه مدت آرامبخش خوردن باید داروی بی حسی بیشتری بهشون تزریق بشه ممکنه من بی حس نشم مته بخوره به عصب؟😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از دندونای ته دهان بالا خیلی جرم گرفته و یکی از دندونای پاینمم نصفش شکسته و ی ذره اش مونده توگوشت خیلی اذیتم و حس میکنم بخاطرهمینادهنم بوی بدگرفته متاسفانه هزینه های دندون پزشکیم خیلی زیاده

شمانميتونيدكارهاي بزرگ انجام بديداگه چيزهاي كوچيك حواستونوپرت كنه🎈

من دو سه ماهی هست که دندون عقل پایینمو کشیدم از روز اول لب و چونم بی حس کامل بود سه یا چهار جلسه رفتم لیزر درمانی بعد لپم ورم کرد ادامه ندادم...  توی ماه دوم وقتی دست میزدی یه حالت گرفتگی و قلقلک داشت ... الانم تقریبا همون حالت قلقلک میده وقتی دست میزنم... ینی داره خوب میشه؟ 

قبل این که این حالت بی حسی به وجود بیاد منم ترس نداشتم ولی بعد از این همیشه ترس از این دارم که بی حسی روم بمونه🤦🏻‍♀️

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

یه چیز دیگه من یه مدت که استرسم زیاد بود دکتر بهم آرامبخش میداد بعد میگن کسایی که یه مدت آرامبخش خور ...

خیر، قبل از انجام پروسه دندانپزشکی، از شما سوال میشه که بی حس شدین؟ یا بهتر اینکه خودش تست کنه ببینه بی حس شدین بعد شروع میکنه

ی چیز دیگ 

دندون پزشکا دقت کنن ک دهن طرفو خالی کنن چ میدونم اسم همون چیه میذارن دهن ادم ولی لعنتیا همونطوری میذارنش دیگ دقت نمیکنن ک مثلا دهن طرف پر شده رفته ته دهنش داره اذیت میشه ازش استفاده کنن 🥲ببخشید اسمش نمیدونم چیه منظورمو دقیق تر برسونم🥲😂😂

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

نمی‌دونم میتونی امتحان کنی

😂😂🤦🏻‍♀️

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

یه سوال.کسی ک کل دندوناش باهم درد میگیره برای چیه؟میتونه عصبی باشه؟؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم. هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر،رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
خیر، قبل از انجام پروسه دندانپزشکی، از شما سوال میشه که بی حس شدین؟ یا بهتر اینکه خودش تست کنه ببینه ...

ممکنه به اندازه کافی بی حس نشده باشه یه دفعه حین کار مشخص بشه؟🥲 از اینم میترسم

نخندین میترسممم خب🥲🙄از اون انبر و خون زیادی که میاد هم میترسممم راهکار ندارید؟🥲

چرا، من حین پروسه پارچه سبز می‌ذارم روی صورت بیمار تا چیزی نبینه و استرس نگیره

در بی حسی کامل و بدون درد کار رو انجام میدم و بعد بیمار رو می‌فرستم 

حتی گاهی اوقات بیمار در حین پروسه خوابش میبره