2777
2789
عنوان

دیشب که از

529 بازدید | 16 پست

دیشب از حسینیه ک برگشتیم تقریبا ساعت ۱۲ ونیم شب بود دیگه ، حالم اصلا خوب نبود یه بغضی ته گلومو گرفته بود نه میتونستم گریه کنم سبک شم نه میتونستم به کسی بگم ، شوهرم که حالمودیدگف بریم یه دور بزنیم شاید تا حرم رفتیم حال و هوامون عوض شد،، تا ساعت 2 شب چرخیدیم رفت بستنی گرف خاطره تعریف میکرد که حالم بهترشه اما بهتر نشد،، امروز صبحم شوهرم صبحونه رو آورد تو اتاق که تنهایی بخوریم گف شاید کنار خانوادم بااین حال معذب باشی،، بازم سعی کرد حالمو بهتر کنه اما بازم حالم خوب نشد و حس میکنم افسرده شدم ،، از وقتی سقط کردم شاید ب ظاهر میتونم کارامو انجام بدم بخندم رو پای خودم باشم اما درونم یه دختر غمگین و افسرده ایه ک حالا حالاها خوب نمیشه و زخمش تازس💔شوهرم الان همراه پدرش رفتن حسینیه رو واسه شب آماده کنن هرچقدرم ب من گف برم ک تنها نباشم نتونستم برم دلودماغ نداشتم..چیکار کنم یذره بتونم از پس خودم و ان حالم بربیام این درد داره از پا درم میاره😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام امیدوارم حالتون بهتر شده باشم

تاپیک هات رو میخونم

کاملا درکت میکنم منم این روزا گذروندم با این تفاوت که من ۱۲ هفته بود و کورتاژ شدم

اصلا نگران نباش تا یه مدت اینطوری هستی.خدارو شکر همسرت همراهته.من طوری شده بود موقع خواب تنهایی گریه میکردم تا بتونم بخوابم. که همسرم نبینه چون ملامت میکرد میگفت ناشکری میکنی تو کار خدا.صلاحش این بوده. ولی خب دلم طاقت نداشت چون روز شماری میکردم صدای قلبشو بشنوم منتظر سونو ان تی بودم.

گاهی تو خواب نفسم میگرفت

میدونم دقیقا چی میگی

ببین صلاح خدا بوده دلتو صاف کن پناه ببر به خودش...حالا جالب من با چند نفر فامیل نزدیک و اشنا باهم باردار بوریم.گاهی بچه اونا رو میبینم تا چند روز غم دلمو میگیره...

ولی راضی م به رضای خدا. حال دوسال قبل منو داری...

برای خودت برنامه ریزی کن براخودت وقت بذار الان حوصله نداری درک میکنم.ولی به مرور اروم میشی.نگران نباش.

تا الان جلوی خودمو میگرفتم پست نذارم ولی امشب حالتو کاملا درک میکنم.

تنهایی خیلی سخته فکرشو بکن مادر من نزدیک بود ولی واسه من وقت نداشت پیشم بیاد. خدارو شکر کن باهمسرت حالت خوبه.هواتو داره خدا برات نگهش داره.از خدا میخوام قلبتو اروم کنه بحق این شب با عظمت.....التماس دعا.دوست داشتی درخواست بده باهم حرف بزنیم

سلام امیدوارم حالتون بهتر شده باشمتاپیک هات رو میخونمکاملا درکت میکنم منم این روزا گذروندم با این تف ...

سلام عزیزم خوبی؟ ممنون ک دلداری میدی با صحبتات انشاالله غم نبینید 🙏آخی الهی بمیرم شماهم ؟😔

خیلی سخته من هربار با فکر کردن بهش بغض میکنم اصلا فراموش هم نمیشه اینطور حوادث تلخی

سلام عزیزم م خوبی؟حق داری گلم یه مدت طول میکشه حالت دوباره خوب بشه خودتو سرگرم کن گاهی هم گریه که مر ...

سلام به لطف شما ، خودت خوبی؟ طول ک آره میکشه ولی سرگرم کردن هم گذراست آدم تنها ک میشه باز بهش فکر میکنه 🫠

سلام به لطف شما ، خودت خوبی؟ طول ک آره میکشه ولی سرگرم کردن هم گذراست آدم تنها ک میشه باز بهش فکر می ...

مرسی عزیزم شما خوب باشید،هی خواهر تو این دنیا هر کدوممون یه جوری مشکل و گرفتاری داریم که باهاش امتحان بشیم