2777
2789
عنوان

ایا به فامیل شوهرم نذری بدم

1560 بازدید | 84 پست

من به یه نیتی  پارسال روز تاسوعا نون زنجبیلی نذری دادم

حالا چون اون روز خونه مادربزرگ همسرم بودم به هرکدومشون و اعضای خانواده شون نفری یدونه دادم

دو سه ماه پیش خاله همسرم گفت چرا به هر نفر یدونه دادین نذری و اون مدلی نمیدن دستش و اندازه ده تا باز کار گفت برا هر نفر انقدر میدن 

منم بهم برخورد تصمیم گرفتم امسال فقط تو خیابون بین مردم پخش کنم همسرم میگه زشته ندی

نذری واسه این نیست که ادم بخوره سیر بشه 

چیکار کنم؟؟

عشق فقط 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم ادم میخواد نذری بده نباید دنبال این حرفا باشه دوما از همون اول نذری رو بدین جایی که احتیاج دارن  فک و فامیل دارن بخورن 😁

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

کلا نذری واس فقرایی باید باشه که توان تهیه مواد غذایی رو ندارن یا براشون سخته..ب فقیرا باید داد..فرهنگش تو‌کشور ما بد جا افتاده..کلا متفاوت عمل میکنیم متاسفانه

نیازی نیست شما نذری میدی بقیه بفهمن

ببر پخش کن بین نیازمندا ب کسی هم نگو اصلا نذری داشتی..ک کدورتی پیش نیاد

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

نمیدونم خاله ی شوهرا چرا انقدر پرروان.

منم از خاله ی شوهرم خیلی بدم میاد

دیروزم مادرشوهرم زنگ زد گفت خواهرمو دخترش ناهار خونمونن توام بیا منم نرفتم.خونه مامانم بودم گفتم کار دارم اینجارو دارم تمیز میکنم نمیتونم بیام

شانس اوردم خونه نبودم وگرنه هیج خوشم نمیاد برم

نذری اسمش روشه برای نیارمندا هست نه برای اونایی که سیرمونی ندارن و انتظار دارن ده تا ده تا ببری بدی بهشون

من چند روز پیش حلوا نذر کردم بردم بین دسته پخش کردم چند ماه پیش هم یه مرغ سر بریدم دادم به یه خانم نیازمند

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊