2777
2789

ن اینکه من بگم همه میگن شانس توهست دست ب ارکاری میزنیم ورشکستی توشه زندگیمون نابود شده 

همزمان باماک یه کاروشروع کردیم بقیه هم کردن اوناوضعشون توب شدماورشکست شدیم همه بهم میگن والا شماکارریسک دارنکنید شانس ندارید راستم میگن😭😭😭 

صدقه بده عزیزم

بعدم کاری رو شروع می کنید تو بوق و کرنا نکنید

ممکنه حتی نزدیکان ادم انرژی منفی داشته باشن

کارهاتون رو مخفی نگه دارید

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب خدا هیچ کس نمیگیم اما کلا گوه شده توشانس واقبالم

شانس وجود داره ، ولی پشت شانس مسایل دیگه ای هست که بعضی وقتا درست چیده نشده و آخرش نتیجه نمیده

کسی رو میشناسم که حرف شمارو میزد و ‌ظاهرا همینطور بود ولی ما که از بیرون نگاه میکردیم میفهمیدیم اشکال کارش کجاست….اون فقط قطعات دارا رو میچید ولی نگاه نمیکرد کدوم قطعه کجا گذاشته میشه

چطوری

برنامه علم اسامی را از بازار بگیر

مطالب جالبی گفته، کارشناس هم دارند برای اسم مناسب.

سرخود تغییرنام ندید،چون محاسبات دقیق داره

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

چطوری

اسم مادر پدر و اسمی ک صداتون میزنن رو بفرستید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست