2777
2789
عنوان

مادرشوهر

504 بازدید | 23 پست

سلام خانما با مادرشوهرم بحثم شده راهنماییم کنید خسته شدم از دستش دیگه 

۲سالی هست عقدم چند روز پیش یکی از زندایی های همسرم ک تو این دوساله اصلا همو ندیده بودیم و دیدم مادرشوهرمم بود.

خلاصه گذشت اونروز (من زیادی گرماییم و بخاطر این جوش میزنه صورتم خیلی هم دنبال درمان رفتن ولی خوب نشد)

وقتی برگشتیم خونشون جلو شوهرم برگشت ب من گفت وای من جلو زندایی خجالت کشیدم بخاطر صورتت گفتم حالا میگ چ عروسی گرفته خیلی ناراحت شدم اما جوابشو ندادم 

همسرم تو پذیرایی بود شنید ک مادرش اینجوری گفته 

تا دیروز ک من خونشون نبودم به مادرش گفته بود تو حق نداری این حرفارو ب زن من بزنی خودت خیلی صورتت خوبه ی نگاه تو اینه بنداز (خیلی صورتش لک داره مادرشوهرم و چشماش ناخنک داره)خلاصه ک از من دفاع کرده بود 

تا همسرم رفت از خونشون بیرون زنگ زد ب من ک جنگ بپا میکنی من واسه پسرمو رو کار میکنی ب من چیز بگه زبون خودت میکنی پسر منو 

منم تا خواستم حرف بزنم گوشیو قط کرد هرچی زنگش زدم جوابمو نداد این پیامارو بهش دادم 

ببخشید یکم طولانی شد 

برگشته ب من میگ سربار ما شدی عروس زورکی 

درحالی ک من خانوادم نمیزاشتن با همسرم ازدواج کنم ۳ سال اومدنو رفتن شاید ۵ یا ۶ بار خاستگاری کردن انوقت اینحرفارو میزنه عفریته خانم😔🤦🏻‍♀️خسته شدم از دستش چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفت و آمد نکن

اره واقعا دیگ باید قط ارتباط کنم باهاش 

خیلی از این کارا کرده من‌چیزی نگفتم 

یعنی احترامشو نگه داشتم همسرمم خداروشکر وقتی میبینه من ادمی نیستم که جواب بدم و بی احترامی کنم خودش جواب مادرشو میده

اره واقعا دیگ باید قط ارتباط کنم باهاش خیلی از این کارا کرده من‌چیزی نگفتم یعنی احترامشو نگه داشتم ه ...

همینکه شوهرت پشتته خدا رو شکر کن، یه مدت با مادرشوهرت رفت و آمد نکن آدم‌شه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

خب بیشعور دیگه دست خودش نیست.بهتر بود جواب پیامشو نمی‌دادی.دوباره به همسرت نشون می‌دادی پیامشو...دیگ ...

همسرم خیلی خوب میشناستش و خداروشکر هرچی من هیچی نمیگمو احترام نگه میدارم اون پشت بندش حواسش هست و جوابشو میده در نبود من 

ولی مادرشوهرم فکر میکنه من به همسرم میگم اینکارارو بکن 

چه مادرشوهر بد زبونی داری. این عاقبت به روزگار یزید دچار میشه

بخدا روزگار اسیری برام درست کرده 

من خیلی باهاش مدارا کردم مهربونی کردم محبت کردم بهش کادو خریدم حالش خوب نبود دکتر بردمش دستش شکست کل کارای خونش تا ۱ ماه گردن من بود اما دریغ از یک ذره تشکرو احترام

همسرم خیلی خوب میشناستش و خداروشکر هرچی من هیچی نمیگمو احترام نگه میدارم اون پشت بندش حواسش هست و جو ...

چه خوب...یه مدت با مادرشوهرت رفت و آمد نکن...شاید آدم شد

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
خب توضیح چی میخواستی بدی ک تند تندم زنگ زدی بهش.

میخواستم جوابشو بدم خب اصلا مهلت نداد من سلام کنم 

اینارو گفتو قط کرد 

بد به پدرشوهرم زنگ زدم ملوم نیست ب اون بنده خدا چی گفته بود ک پدرشوهرم گفت برای چی با پسر من درد دل میکنی ک اینطوری بشه گفتم بابا شوهرمه من اگ با اون درد دل نکنم با کی کنم؟ 

بعدم من چیزی نگفتم خودش اونجا حضور داشت شنید حرفای مادرشو