2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 23 پست
بخدا روزگار اسیری برام درست کرده من خیلی باهاش مدارا کردم مهربونی کردم محبت کردم بهش کادو خریدم حالش ...

همین دیگه..اینقدر محبت کردی هار شده.اگه وقتی مشکل داشت هفته ای یکبار اونم فقط ۱ساعت با همسرت بهش سرمیزدی.زود برمیگشتی....الان گذاشته بودت رو سرت

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همین دیگه..اینقدر محبت کردی هار شده.اگه وقتی مشکل داشت هفته ای یکبار اونم فقط ۱ساعت با همسرت بهش سرم ...

اشتباه کردم من پیش خودم میگفتم دختر نداره گناه داره بزار کمکش کنم انوقت اینطوری جوابمو داد

بخدا روزگار اسیری برام درست کرده من خیلی باهاش مدارا کردم مهربونی کردم محبت کردم بهش کادو خریدم حالش ...

دیگه بهش محبت نکن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اشتباه کردم من پیش خودم میگفتم دختر نداره گناه داره بزار کمکش کنم انوقت اینطوری جوابمو داد

بیخیال بابا.فعلا که قهرین.دوفردای دیگه آشتی کردید.فقط با همسرت برو خونشون برگرد...بیشتر از یک ساعت هم نشین...بنظرم این مادر شوهر ایی که با عروس سر هیچ پوچ دعوا راه میندازن خیلی خنگن...چون هم توجه عروس از دست میدن.هم توجه پسرشون رو...تهش ضربه رو خودشون میخورن....اون عروس هم دلچرکین میشه تا آخر عمر حتی به زبون هم نیاره.ولی دیگه متنفره از مادر شوهره

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه