2821
2789
عنوان

امام زمان

340 بازدید | 8 پست

بچه ها من در روز تو دلم زیاد صحبت میکنم با امام زمان مشکلاتم رو میگم

خیلی وقتا قبل خواب ازشون میخوام که نماز صبح بتونم بیدار بشم بیشتر مواقع هم بیدار میشم همون ساعت اذان

ولی خیلی وقت ها هم احساس میکنم صدام رو نمیشنون 

امام زمان، رحمت واسعه الهی و مهربانترین پدر عالم: هر روز برات دعا میکنه!

بسم الله الرحمان الرحیم.

امام عصر علیه السّلام، مظهر رحمت بی کران الهی و پدر مهربان امّت و همدمی دلسوز و همراهی خیرخواه است.

در حدیث قدسی در پایانِ ذکر امام معصوم آمده است:

"و تکمیل می کنم [سلسله امامان] را به فرزندش (م ح م د) به عنوان رحمتی برای همه جهانیان".

کافی، ج1، ص 528.

و در سخنی از خود حضرت آمده است:

"همانا رحمت پروردگارتان همه چیز را فرا گرفته و من آن رحمت بیکران الهی هستم".

بحار الانوار، ج53، ص11.

و در بیان معصومان علیهم السّلام چنین توصیف شده است.

"[امام] دلسوزتر است بر مردم از پدران و مادرانشان".

همان، ج25، ص 116.

"[حضرت مهدی علیه السّلام] از همه‌ی شما، مردم را بیشتر پناه می دهد و از همه ی شما علمش افزون تر و رحمت و لطفش از همه فراگیرتر است".

همان، ج51، ص 115.

امام مهدي(عج) بر دعاهاي ما «آمين» مي‌گويد.

امام امير المؤمنين‌عليه السلام به رُمَيْله مي‌فرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اين‌كه به مرض او مريض مي‌شويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اين‌كه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اين‌كه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اين‌كه برايش دعا كنيم.

مشارق الانوار، ص 452؛ مكيال‌المكارم، ج 1، ص 163.

امام صادق علیه السّلام فرمود:

به خدا سوگند من نسبت به شما از خود شما مهربانترم.

بحار الانوار، ج47، ص 78.

سید ابن طاووس می گوید:

در سامرا بودم، شبی هنگام سحر شنیدم که مولایم مهدی علیه السّلام این گونه دعا می خواند:

"خدایا به حق آنکه با او مناجات کرد و به حق آنکه در خشکی و دریا تو را خواند، بر فقرای مومنین به غنا و ثروت و بر بیمارانشان به شفا و سلامتی و بر زندگانشان به لطف و کرم و بر امواتشان به بخشش و رحمت و بر مسافران و غریبانشان به بازگشت به وطن هایشان همراه با سلامتی، تفضّل فرما".

مهج الدعوات، ص 523.

یکی از القاب ویژه‌ی امام مهدی علیه السّلام، «غوث» به معنی فریادرس است:

"السَّلامُ عَلَیکَ أَیُّهَا العَلَمُ المَنصُوبُ.. وَ الغَوثُ وَ الرَّحمَةُ الوَاسِعَةُ".

سلام بر تو‌ ای پرچم افراشته... و فریادرس و رحمت بیکران.

مفاتیح الجنان، فرازی از زیارت آل یاسین

آری، او پناه بی پناهان و امیدِ ناامیدان و فریادرس بیچارگان و درماندگان است؛ چنان که در خبرالبوالوفای شیرازی است که رسول خدا صلی الله علیه و آله در عالم خواب به او فرمود:

"چون درمانده و گرفتار شدی، پس به حضرت حجت استغاثه کن که او تو را در می یابد و حجت برای کسی که از او استغاثه کند پناه و فریادرس است".

نجم الثاقب، ص 787 و 730؛ منتهی الآمال، ج2، ص 333.

منبع: کتاب میر مهر و سایت عرفان و راسخون.

منابع بیشتر برای مطالعه:

1. میر مهر، پور سیدآقایی.

2. مهر بی کران، محمد حسن شاه آبادی.

3. مهر محبوب، سید حسین حسینی

4. عنایات حضرت مهدی علیه السّلام به علما و طلاب، محمد رضا باقی اصفهانی.

علامه مجلسی، داستانی در رابطه با دعای حضرت ولی عصر (عج) درباره شیعیان نقل می کند که: عالم جلیل و سالک راه حق، سید ابن طاووس (رضوان الله علیه)، سحرگاهی در سرداب مطهر حضرت صاحب الامر (ارواحنا له الفداء) این مناجات را شنیده است:

"خدایا، شیعیان ما از شعاع انوار و بقیه سرشت ما آفریده شده اند، آنها با تکیه بر دوستی و ولایت ما گناهان زیادی انجام داده اند. (خدایا) اگر گناهانشان بین تو و آنهاست از آنها درگذر زیرا ما از آنها راضی هستیم و اگر بین خودشان است بین آنها را اصلاح کن و از خُمسی که حق ماست حساب کن و آنها را داخل بهشت گردان و از آتش دور بدار و با دشمنان ما در سخط و غضب خود قرار مده".

"الَّاهُمَّ هَب لَنَا رَأفَتَهُ وَ رَحمَتَهُ وَ دُعَاءَهُ وَ خَیرَهُ".

خدایا، مهربانی و رحمت و دعا و نیکی امام را به ما کرامت فرما.

(مفاتیح الجنان، دعای ندبه)

سلام. نابینا هستم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امام زمان هم خیلییی دوست داره😍

من با چنتا اتفاق فهمیدم امام زمان خیلی حواسش به دوست دارانش هست💚 

یه جاهایی یه اتفاقای خیلی خوبی میفته..

آدم از ته دلش خوشحال میشه،

یا یهو به طرز عجیبی آروم میشه،

و تازه به دعای آقا به خواسته هات هم میرسی انشاءالله❤

🇮🇷🇵🇸ای امت غیور و انقلابی ایران خیابان ها و مسجد هارو هرگز خالی نذارین💚رهبر شهید انقلاب فرمودن: وقتی که مردم وارد میدان می شوند و تصمیم می گیرند، آتش ها را خاموش می کنند، شعله ها را خاکستر می کنند. این اتفاقی بود که این دفعه افتاد؛ بعد از این هم به توفیق الهی اگر چنانچه حادثه ای برای کشور پیش بیاید، خدای متعال این مردم را مبعوث خواهد کرد برای مقابله ی با حوادث، و کار را مردم تمام خواهند کرد. ۱۴۰۴/۱۱/۱۲💚 به آتش کشیدن و شخم زدن اسرائیل و پایگاه های آمریکایی به عهده نظامیان عزیز و جان بر کف، و حفظ کردن سنگر خیابان بر عهده ما مردم✌ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

امام زمان هم خیلییی دوست داره😍من با چنتا اتفاق فهمیدم امام زمان خیلی حواسش به دوست دارانش هست💚 یه ...

برای شناخت بهتر امام زمان گروه یا چنلی میشناسید تو پیام رسان ها بهم معرفی کنید

برای شناخت بهتر امام زمان گروه یا چنلی میشناسید تو پیام رسان ها بهم معرفی کنید

آره عزیز دلم یه کانالی تو تلگرام هست اسمش مهدیاران هست مال یه موسسه دینیه

@mahdiaran

و اینکه اگه خواستی، کتابا هم مطالب معتبری دارن🌱

🇮🇷🇵🇸ای امت غیور و انقلابی ایران خیابان ها و مسجد هارو هرگز خالی نذارین💚رهبر شهید انقلاب فرمودن: وقتی که مردم وارد میدان می شوند و تصمیم می گیرند، آتش ها را خاموش می کنند، شعله ها را خاکستر می کنند. این اتفاقی بود که این دفعه افتاد؛ بعد از این هم به توفیق الهی اگر چنانچه حادثه ای برای کشور پیش بیاید، خدای متعال این مردم را مبعوث خواهد کرد برای مقابله ی با حوادث، و کار را مردم تمام خواهند کرد. ۱۴۰۴/۱۱/۱۲💚 به آتش کشیدن و شخم زدن اسرائیل و پایگاه های آمریکایی به عهده نظامیان عزیز و جان بر کف، و حفظ کردن سنگر خیابان بر عهده ما مردم✌ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

آره عزیز دلم یه کانالی تو تلگرام هست اسمش مهدیاران هست مال یه موسسه دینیه@mahdiaranو اینکه اگه خواست ...

این کانال مطالب مهدوی رو دسته بندی کرده پین کرده

﷽♥️أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرج♥️

🥰گروه متعلق ب امام زمان(عج) است🤩

دوست داری با امام زمانت آشنا بشی😍

دوست داری برای امام زمانت سربازخوبی بشی❣

اینجا قراره کلی واسه امام زمانمو دعاکنیم ان شاءَالله ظهور رقم بزنیم💞

🆔https://eitaa.com/joinchat/3870753631C6f2a8fc687

لینک گروه ایتاس برای امام زمان  خوشحال میشیم بیاین😍

2824
2823
2791
2779
2792