یک کانال تلگرام هست که اسمش زن ستیز هست. محتوای این کانال، میگه که زن ها فقط برای نیاز جنسی هستند. زن ها احمقند. زن ها فقط برای رفع نیاز هستند. اگر زن هستی خودت رو بکش و ...
مشکل اصلی اینه جرا باید زن همه این بشور و بساب ها رو انجام بدهکه بعدا نتونه با شوهرش خوش باشه تازه ت ...
همین تاپیک بغلی و بخون طرف یارو از صبح بداخلاقی کرده و همسرش و اذیت کرده، حتی یه خرید و کوفتش کرده، بچه همش بغل خانم بوده و..تهش ک رابطه خواسته خانم گفته خسته ام ، کاش از صبح مهربون بودی مثل الان و.آقا قهر کرده..
همه تو تاپیکش گفتن حق با مرد بوده... چرا دقیقا؟؟؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیخیال این کانال و ریپورت کردیم بقیه رو چیکارکنیم، از ما است که بر ما است، شما تو همین سایت یه چرخی ...
دلیل نمیشه که چند تا مرد بیان بگن زن رو تو آشپزخونه حبس کنید، به دخترانتون تجاوز کنید، دختر بی لیاقت و هرزه است، دختر نباید کار کنه، دختر فقط یک سوراخه، دختر رو بزن و بکش!!
دلیل نمیشه که چند تا مرد بیان بگن زن رو تو آشپزخونه حبس کنید، به دخترانتون تجاوز کنید، دختر بی لیاقت ...
من گفتم دلیل میشه؟ خوبی شما؟
من گفتم این کانال و ریپورت کردیم با مغزهای زنگ زده چیکار کنیم؟ با زن هایی ک خودشون و کم تر و حقیر میبینن چه کنیم؟؟؟؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره اینجور چیزا هم هستبه نظر بهترسن راه چیه؟که اسیب زن و مرد یک اندازه باشهبدون تعصب بگونظر من تنصی ...
تصنیف اموال کار درستیه به جای مهریه
ولی من شخصا خودم ترجیح میدم زن با همه طرافتاش زن بمونه و مرد با تکیه گاه خانواده بودنش چه از لحاظ عقلی فیزیکی اجتماعی مالی مرد بمونه. این تساوی وظایف با روح و غریزه اکثریت زن و مردا همخوانی نداره.