2777
2789
عنوان

زن ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 77 پست
مشکل اصلی اینه جرا باید زن همه این بشور و بساب ها رو انجام بدهکه بعدا نتونه با شوهرش خوش باشه تازه ت ...

همین تاپیک بغلی و بخون طرف یارو از صبح بداخلاقی کرده و همسرش و اذیت کرده، حتی یه خرید و کوفتش کرده، بچه همش بغل خانم بوده و..‌‌تهش ک رابطه خواسته خانم گفته خسته ام ، کاش از صبح مهربون بودی مثل الان و.‌‌‌آقا قهر کرده..

همه تو تاپیکش گفتن حق با مرد بوده...‌ چرا دقیقا؟؟؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
همین تروما باید قطع بشه، وگرنه به نسل بعدی‌شان آسیب میزنن. قبلا یک کانال زن ستیز بود که مردا رو به ت ...

۹۵ درصد از کسایی که تاپیکتو خوندیم از وجود چنین کانالی بی اطلاع بودیم شما هم باز نشر نکنید لطفا 

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا الان مردای امروزی میگن اگه مهریه زیاد کنیم برده زن میشیم. دیگه نمی تونیم بهشون بگیم بالا چشمت ا ...

اره  اینجور چیزا هم هست

به نظر بهترسن راه چیه؟که اسیب زن و مرد یک اندازه باشه

بدون تعصب بگو

نظر من تنصیفه امواله

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤
بیخیال این کانال و ریپورت کردیم بقیه رو چیکارکنیم، از ما است که بر ما است، شما تو همین سایت یه چرخی ...

دلیل نمیشه که چند تا مرد بیان بگن زن رو تو آشپزخونه حبس کنید، به دخترانتون تجاوز کنید، دختر بی لیاقت و هرزه است، دختر نباید کار کنه، دختر فقط یک سوراخه، دختر رو بزن و بکش!!

INFJ in NI TI loop
رابطه یک لذت دو طرفه هست اگه یه مرد رو با آلت.ش آویزون کنی درد خواهد کشید زن هم همینطوره با نوازش وا ...

اگه میشد امار بگیریم در بین متاهلین چند تا خانم از دابطه با همسرشون ارضا میشن یا در چند تا رابطه ارضا میشن خیلی خوب بود.

اون وقت شاید با اطمینان از برابری لذت در رابطه جنسی انقدر صحبت نمی شد.

کاربری دست دو نفر است

دلیل نمیشه که چند تا مرد بیان بگن زن رو تو آشپزخونه حبس کنید، به دخترانتون تجاوز کنید، دختر بی لیاقت ...

من گفتم دلیل میشه؟ خوبی شما؟ 

من گفتم این کانال و ریپورت کردیم با مغزهای زنگ زده چیکار کنیم؟ با زن هایی ک خودشون و کم تر و حقیر میبینن چه کنیم؟؟؟؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چون لابد میخواستن جای زنه باشن برن ب.دن 🫥

😂😂

...ببخشید...خیلی عصبانی هستم...حق با شماست...

🌹

اره اینجور چیزا هم هستبه نظر بهترسن راه چیه؟که اسیب زن و مرد یک اندازه باشهبدون تعصب بگونظر من تنصی ...

تصنیف اموال کار درستیه به جای مهریه

ولی من شخصا خودم ترجیح میدم زن با همه طرافتاش زن بمونه و مرد با تکیه گاه خانواده بودنش چه از لحاظ عقلی فیزیکی اجتماعی مالی مرد بمونه. این تساوی وظایف با روح و غریزه اکثریت زن و مردا همخوانی نداره. 

کاربری دست دو نفر است

اگه میشد امار بگیریم در بین متاهلین چند تا خانم از دابطه با همسرشون ارضا میشن یا در چند تا رابطه ارض ...

ارضا شدن خانما بیشتر به حسی که در طول روز داشتن بستگی داره 

باید از لحاظ فکری آروم باشن 

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)