2777
2789
عنوان

زن ستیزی

1880 بازدید | 77 پست

یک کانال تلگرام هست که اسمش زن ستیز هست. محتوای این کانال، میگه که زن ها فقط  برای نیاز جنسی هستند. زن ها احمقند. زن ها فقط برای رفع نیاز هستند. اگر زن هستی خودت رو بکش و ...

لطفا اگر تلگرام دارید این کانال رو ریپورت کنید.

INFJ in NI TI loop

لینک

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

توجه نکنید ب اراجیف اینا

اینا دارن عقده های کودکشونو خالی میکنن

نادیدشون بگیرید

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه ولی اکثرا تموم مردا این نظر رو راجب زن ها دارن و ما فقط با حمایت از هم دیگه میتونیم این تفکر رو ...

میدونی من پسرم

تو تاپیکا نظر میخونم

متوجه شدم خیلی از خانوم ها خودش اینجوری میخوان...

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

مریض روانی که شاخ و دم نداره🤷🏻‍♀️

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎