2777
2789
عنوان

آموزش رایگان میکروبلیدینگ ابرو

485 بازدید | 15 پست

اگه دوست دارید این مهارت رو یاد بگیرید حتما پیجم رو فالو کنید 

آموزش صفر تا صدش رو با تمام نکات ریز دارم تو پیجم میزارم 

لطفا آقایون فالو نکنن 

چون هیچ علاقه ای به حضور آقایون نی نی سایتی تو پیجم ندارم 🤢

آدرس پیجم : Sahar.mousapour_arayeshdaem 

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

چجوری آموزش رایگان میدین؟ 

من چنتا سوال داشتم ممنون میشم آنلاین شدین جواب بدین

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبین من دیروز ابروهامو میکرو کردم خیلی پهنه و ب صورتم نمیاد..گفتن جممع میشه چقد طول میکشه؟

تا ترمیم صبور باشید عزیزم 

چون خراش ایجاد شده با بسته شدن زخم اوکی تر میشه

چجوری آموزش رایگان میدین؟ من چنتا سوال داشتم ممنون میشم آنلاین شدین جواب بدین

تو پیجم آموزش ها رو کامل میزارم عزیزم 

جانم ؟ در خدمتم

تو پیجم آموزش ها رو کامل میزارم عزیزم جانم ؟ در خدمتم

مرسی عزیزم حتمن پیجت فالو میکنم

سوالم اینه هزینه وسایلش تقریبی چقد میشه؟ و اینکه برای یه مبتدی که جای کوچیکی زندگی میکنه بنظرتون منبع درامد میتونه داشته باشه؟ شما که استادی با توجه به این شرایط که گفتم مشتری داره یا نه،ارزش داره دنبالش برم؟

ببخشید فدات سوالام زیاد شد🙏🏻

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

مرسی عزیزم حتمن پیجت فالو میکنمسوالم اینه هزینه وسایلش تقریبی چقد میشه؟ و اینکه برای یه مبتدی که جای ...

ببین عزیزم شما با حدود پنج شش میلیون میتونی کل وسایل مورد نیاز برای شروع کارت رو بخری که کار بلیدینگ رو شروع کنی 

برای شروع کارت نیازی نیست رنگ های خیلی گرون بخری 

حالا اگه خواستی بهت معرفی میکنم چه برندی و کدوم رنگ هاش رو بخری 

بقیه موارد هم خیلی هزینه اش نمیشه و با همون پنج شیش تومن میتونی کامل تهیه کنی 

اول از کار بلیدینگ شروع کن بعد که به درآمد رسیدی با درآمدت دستگاه میکروپیگمنتیشن بخر و شید لب و خط چشم و اینا هم یاد بگیر 

که باز اگه خواستی بگو چندتا کانال یوتیوب که این آموزش ها رو هم کامل گذاشتن بهت معرفی کنم 

اینکه چه قدر مشتری داشته باشه بستگی داره به اینکه چه قدر صبور باشی ، چه قدر تمرین کنی و چه قدر بتونی با آدم ها ارتباط برقرار کنی 

اگه آدم کمرویی هستی این لاین مناسبت نیست 

چون ما داریم یه کار دائم روی صورت مشتری انجام میدیم 

میکاپ نیست که اگه خوشش نیومد بره بشوره

پس باید انقدر‌ اعتماد به نفس داشته باشی که مشتری بهت اعتماد کنه 

و باید بتونی با دیگران صحبت کنی قانع شون کنی که اگه این کار رو انجام بدن چه قدر صورت شون زیباتر میشه 

و باید حداقل روزی دو سه ساعت روی کاغذ روی پوست مصنوعی تمرین کنی که روی صورت مشتری آزمون و خطا انجام ندی 

این که تو محیط کوچیک هستی میتونه برات یه مزیت و فرصت باشه چون باعث میشه زودتر شناخته بشی 

اگه برای یه مشتری کار انجام بدی راضی باشه میره به چند نفر دیگه معرفیت‌ میکنه و برات مشتری میاره 

پس همه چی بستگی به خودت داره ، خیلی ها میان توی این رشته و خیلی زود نا امید میشن خیلی ها هم می‌مونن تلاش میکنن و موفق میشن . 

ولی باید صبر و پشت کارت زیاد باشه و روی خودت خیلی کار کنی که بتونی خوب صحبت کنی ، اعتماد به نفس داشته باشی ، به مشتری خوب مشاوره بدی و انقدر تمرین کنی که کارت رو عالی انجام بدی 

اگه همین چندتا نکته رو خوب رعایت کنی این لاین درآمدش از لاین های دیگه بیشتره 

ببین عزیزم شما با حدود پنج شش میلیون میتونی کل وسایل مورد نیاز برای شروع کارت رو بخری که کار بلیدینگ ...

یه دنیا ممنون عزیزدلم موفقترین باشی تو کارت💕

خیلی حرفاتون خوب بود فقط خودم ترس موفق نشدن دارم میدونم توی هرکاری سختی هست پس باید خوب فکرامو کنم.بازم مرسی مهربونم اگه شروع کردم حتمن میام ازت مشورت میگیرم❤

یه دنیا ممنون عزیزدلم موفقترین باشی تو کارت💕خیلی حرفاتون خوب بود فقط خودم ترس موفق نشدن دارم میدونم ...

سلامت باشی عزیزدلم 

من طبق تجربه خودم یه چیزی بهت میگم امیدوارم برات مفید باشه 

موفق شدن همیشه به این معنا نیست که تو توی کاری که شروع کردی تاپ و بهترین بشی ، همین که شهامت شروع کردن داشته باشی توی مسیر اون کار کلی چیز مفید یاد میگیری ، همین که تلاش میکنی برای هدفت شخصیتت قوی تر میشه ، صبرت تو زندگی بیشتر میشه ، از یه سری مسائل پیش پا افتاده دور میشی و همین میتونه یه موفقیت بزرگ توی زندگیت باشه 

برات آرزوی بهترین ها رو دارم عزیزم❤️

سلام عزیز جان 

من واسه ترمیم توی قاعدگی رفتم و اطلاع نداشتم که نباید تو این دوران بزنم 

الان ۸ روز گذشته خیلی جاها پوسته ریزی کرده و اثر میکرو خیلی کمرنگ

ممکنه به مرور همین کم رنگی هم از بین زره ؟ 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

سلامت باشی عزیزدلم من طبق تجربه خودم یه چیزی بهت میگم امیدوارم برات مفید باشه موفق شدن همیشه به این ...

فداتشم چقد خوبی شما😍با حرفات کلی انرژی گرفتم تو اوج ناامیدی بودم همش سرزنش میشم برای همین هست ولی با حرفات نمیدونی چقد انگیزه گرفتم.

فقط عزیزم بنظرت برای آموزش بخوام یاد بگیرم باید مدل بیارم میترسم هیشکی نیاد زیردست یه تازه وارد که بخوام روش امتحان کنم یا حداقل مدل بزنم

هیشکی هم ندارم که روش حساب کنم

فداتشم چقد خوبی شما😍با حرفات کلی انرژی گرفتم تو اوج ناامیدی بودم همش سرزنش میشم برای همین هست ولی ب ...

فدات شم عزیزم 

خوشحالم که تونستم بهت انگیزه بدم 

ببین تو شروع کن 

کارت رو خوب یاد بگیر 

نهایتا اگه خواستی مدل بزنی با هر کسی که کارش این باشه هماهنگ کنی بگی میخوام مدل بزنم میخوام کنار دستم باشی و حواست به کارم باشه یه هزینه کمی بدی قبول میکنه 

یا‌ نهایتا یه مدت دستیار یه پیگمنتر میشی تا قلق کار رو یاد بگیری و بعد شروع میکنی به مدل زدن 

حالا نگران اونجا ها نباش 

تو دیوار هم میتونی آگهی بزنی برای مدل 

کلی راه هست 

راستی کانال روشا حجازی تو یوتیوب رو حتما ببین 

آموزش هایی که میزاره فوق العاده ست 

من اگه برمیگشتم عقب و میخواستم شروع کنم جای اینکه کلی هزینه ورکشاپ و .. بدم از همین کانال مجازی یاد میگرفتم 

فدات شم عزیزم خوشحالم که تونستم بهت انگیزه بدم ببین تو شروع کن کارت رو خوب یاد بگیر نهایتا اگه خواست ...

مرسی از حرفهات فرشته مهربون❤

از خدا هرچی میخوای بهترینا نصیبت کنه🙏🏻🥰

مرسی از حرفهات فرشته مهربون❤از خدا هرچی میخوای بهترینا نصیبت کنه🙏🏻🥰

مرسی از دعای قشنگت عزیزدلم 

همچنین مهربون جان 😍 

باز اگه سوالی داشتی و کمکی از دستم برمی‌اومد حتما بگو 😘❤️

موفق باشی عزیزم❤️

مرسی از دعای قشنگت عزیزدلم همچنین مهربون جان 😍 باز اگه سوالی داشتی و کمکی از دستم برمی‌اومد حتما بگ ...

فدای شما😘خوشحالم باهات آشناشدم حتما سوالی داشتم بازم مزاحمت میشم🙏🏻❤