2777
2789

این احراز هویت که واسه ثبت نام باید بکنیم ، عکس میگیرن ازمون؟ باید با مقنعه باشه؟ یا اثر انگشته فقط؟

بعد کلاسای تئوری صبح تا ظهره؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

آره عزیزم اونجا خودشون عکس میگیرن مقنعه هم هست اما شماخودت اماده بپوش برو 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه گواهی نامه چقدر شد عزیزم 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

فعلا۴تومو

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

فعلا۴تومو

مبارک باشه ❤️

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

تومن

والا اینجا الان شده ۵ تومن

تا یکماه پیش ۳ تومن بود

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
آره عزیزم اونجا خودشون عکس میگیرن مقنعه هم هست اما شماخودت اماده بپوش برو

باید محجبه باشی یا میشه مو بیرون باشه؟

باید محجبه باشی یا میشه مو بیرون باشه؟

نه میگه بپوشون گردی صورت 

کلاس ها بسته به شرایط خودت انتخاب میکنیفقط یه جلسه شب هست

تئوری بعیده دست خودمون باشه آخه

تو شهری اره دست خودته تا حدی

تئوری بعیده دست خودمون باشه آخهتو شهری اره دست خودته تا حدی

آیین نامه من نرفتم خودم کتاب روخوندم اماتوشهری بامربی هماهنگ میشی