2777
2789
عنوان

کسایی که شوهرشون رفته پی هرزگی

1084 بازدید | 17 پست

اسم دیگه نمی تونم بزارم

از چی میزد

و چندساعت بیرون می موند

اکر که متاسفانه رابطه جن. سی داشت خصوصا

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

دوس پسرم بود شبانه روز میومد پیشم چون شغلش ایجاب میکرد شبام میتونس تا صب بیرون باشه به بهانه کارش ، ...

دوست پسر با شوهر و تعهد ازدواج زمین تا آسمون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم اول عقدم خیانت کرد من باهاش قهر بودم دوست شده بود بعد. مدتی یعنی ۲۰ روزی باهم اشتی کردیم بعد ۱۵ روز از دوستیمون من فهمیدم داشته خیانت میکرد من خیلی مریض شدم از همون موقع تا حالا هرشب کابوس دوباره خیانتو مبینم اصلا ارامش ندارم ...

۲۰ سالمم بیشتر نیست اول جوونی اول عقد خورد تو ذوقم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بابام به بهانه ی کار مثلا ۱ ظهر از سرکار میزد بیرون تا شب

آخر هفته هم جای اینکه پیش پا باشه میگفت میرم بیرون الکی پیش اون خرابا

دوس پسر من شوهر یکی دیگ بود ! یعنی داشت با من به زنش خیانت می کرد ، چون شبانه رو ز بیرون میومد منم ش ...

عجب

خب دیگه داره میگه شوعر یه بدبخت دیگه بوده دیگه حالا خودت حساب کن چی به چیه😕😕😕

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

نه ولی یه رفیق داشتم کل منطقه باهاش خوابیده بودن کسی نبود اینو نشناسه خیلیم جالب بود میومد از روابطش با بقیه تعریف میکرد انقدر کثیف بود که حتی به عموی کوچیکش هم چشم داشت و باهاش خوابیده بود

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
خب دیگه داره میگه شوعر یه بدبخت دیگه بوده دیگه حالا خودت حساب کن چی به چیه😕😕😕

باشه

نه ولی یه رفیق داشتم کل منطقه باهاش خوابیده بودن کسی نبود اینو نشناسه خیلیم جالب بود میومد از روابطش ...

مرد؟

مرد؟

داره میگه با عموشم خوابیده میگی مرد؟!اسی خوابت میادا😕😕😕

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

مرد؟

نه باو دختر بود همکلاسیم بود اصلا فکرشو نمیکردیم کسی بیاد اینو بگیره ولی ازدواج کرد اونم چه ازدواجی شوهرش مدیر آژانس هواپیمایی بود اینم برد سر کار الحق که خرابا شانس دارن

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم