2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن

7023 بازدید | 53 پست

سلام خوبین؟

هشت سالی هست که عروسی کردیم و دوتابچه هم دارم ولی هنوزمستاجریم 

شوهرم تواین سالها یه سره درحال کارکردن ولی داراییمون الان یه ماشینه و 15میلیون رهن 

ازدست شوهرم ناراحتم ک به خاطرکارش ازهمه چی میزنه ولی هنوزیه خونه نخریده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این دوره نمیشه فقط با کار کردن خونه خرید مخصوصا اگر تهرانین

تا جایی که من دیدم یا باید پدرشوهر یا پدر زن چند طبقه بسازه یه واحد بده به بچه ها یا ارثی چیزی برسه

منم خونه ماله خودمه ولی نصف بیشتر پولشو مادرم داد بقیه رو هم وام گرفتیم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!
تو این دوره نمیشه فقط با کار کردن خونه خرید مخصوصا اگر تهرانین تا جایی که من دیدم یا باید پدرشوهر ی ...

آره درسته واقعا الان با پس انداز آروم آروم نمی شه به راحتی خونه خرید 

من به جای جهیزیه پولش رو گرفتم و وام مسکن رو هم  کامل گرفتیم پس انداز دو نفرمون هم بود تونستیم یه 70 متری بخریم

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش /بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

خونه خريدن سخته ما هم طول كشيد صاحب خونه بشيم تازه دوتايي كار ميكنيم الان بانك مسكن به زن وشوهر جداگانه وام ميدن شرايطش رو نداري پول بذاري بعد شش ماه تا يه سال وام بگيري ؟؟

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

من سه ساله خونه دارم مستاجریم مغازه شوهرمم اجارست هرچی در میاره خرج کرایه ماشینشو کرایه مغازه  جنسای مغازه و شکم...طلاهامم بخاطر مغازه فروختم😑خودش که میگه سرمایمون همین مغازست و کلش سی چهل تومن میشه من باورم نمیشه ماشینم نداریم

🙏خداجونم شکرت واسه همه چی👪همیشه مواظب دختر یکی یدونم باش👯🙏
آره درسته واقعا الان با پس انداز آروم آروم نمی شه به راحتی خونه خرید  من به جای جهیزیه پولش رو ...

خب وسایل خونه روچیکار کردید

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆