2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن

| مشاهده متن کامل بحث + 7023 بازدید | 53 پست
مامانی شما جای من بودی خونه رو انتخاب میکردی یا مغازه و مستاجری رو

مغازه منطقی تره قیمتش خیلی بالاتر از خونس استهلاکش کمتره درامدشم بالاس.اگه پول رهن به اندازه کافی داشته باشی خونه راحت جور میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نارینه شوهرمنم همیشه میگه اول مغازه بخرم ولی من اولویتم خونه اس  بنظرم خونه دارشدن خیلی مهمتره ...

شوهرم منم نظرش اول مغازشت چون میگه محل درامده و میشه ازش پول دراورد الان ماهی دومیلیو500 اجاره مغازه  و پول پیشش 7 تومنه..ولی300 اجاره خونه  بدون پیش

🙏خداجونم شکرت واسه همه چی👪همیشه مواظب دختر یکی یدونم باش👯🙏
عاشقتم خدا مغازه رو چند خریدین؟

سال نود،سرقفلی بوده تازه90میلیون خریدیم،حدود11میلیون سرقفلی دادیم.

تعویض روغنی بود خیلی هم کثیف.فقط هم کنتور برق داشت.و تلفن.

سنگ کردیم درب سکوریتی گذاشتیم،کنتور آب و گاز گذاشتیم با کاغذ دیواری و نور مخفی و.....

دیگه حدود ده میلیون هم خرج کردیم.

الان تقریبا شده 300میلیون

خود شوهرم هم خسته شده ،می که می فروشم چهار تا خونه می خرم.جوونی ام پای قسط ها تموم شد.

البته ما مشهد هستیم،مغازه هم حاشیه ی بولوار هست

دخترم❤❤❤هلیااااااا
خب وسایل خونه روچیکار کردید

با 10 تومن وسایل خریدیم یه سری چیزا رو هم از مامانم گرفتم بعد از 2 سال از عروسی که گذشت شروع کردیم کم کم وسایل رو ارتقا دادن. سخت بود ولی خیلی خوب بود چون پدر شوهر من روز اول گفت که 3 دنگ فلان خونه ام رو به عنوان مهریه می دم و 3 دنگ دیگه اش رو هم به نام پسرم می کنم ولی بعدا زد زیر همه چیز و هر شالاتان بازی بود در آورد واسه همین من گفتم هرجوری هست خونه دار بشیم که دیگه به اون خونه فکر هم نکنم شاید یه درصد خجالت هم بکشن

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش /بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
سال نود،سرقفلی بوده تازه90میلیون خریدیم،حدود11میلیون سرقفلی دادیم. تعویض روغنی بود خیلی هم کثیف.فقط ...

با 300 تومن 4 تا خونه می خرید؟

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش /بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

مغازه واجبتره

با مغازه ميشه خونه خريد ولي با خونه نميشه درآمد داشت و مغازه خريد

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

به همه ی شما خواهر های خوبم توصیه می کنم خوب فکر کنید

مردها چون خونه نیستند معمولا زیاد فرق نداره،مستاجر باشن یا صاحب خونه

شوهر من هم همین فکر رو کرد،دو تا خونه رو فروخت به هوای مغازه

الان خودش هم پشیمونه

البته اگه مغازه با پول نقد خریده بشه و از روز اول همه ی دخل کنارگذاشته بشه خوبه ،میشه خونه خرید.

اما اگه با کلی وام باشه،همه اش باید بدویی تا اول وام ها تموم شه

خونه هم همین جوری بالا میره

دخترم❤❤❤هلیااااااا
با 300 تومن 4 تا خونه می خرید؟

بله ،اینجا الان یه اپارتمان 70متری دو خواب البته بدون سند رو میشه با 70میلیون خرید تقریبا توی الماس شرق،میدون خیام،عبدالمطلب،این جاها تقریبا مکان های خوبه مشهد هست

دخترم❤❤❤هلیااااااا
مادر2گل شوهرمنم نظرش همینه  میگه به جای اینکه پول رهن بدم باپولم کارمیکنم  ولی من میگم پ ...

شوهر منم همینو میگه

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔

همه همین نظر رو دارند

از مغازه میشه خونه خرید،از خونه نمیشه...

این اشتباه هست،دقیقا مغازه کنار شوهرم یه بنده خدا هست که اون هم خونه رو فروخته،مغازه خریده با وجود عروس و داماد و یک پسر بچه 12ساله هنوز نتونسته خونه بخره.

دو مغازه اون ور تر هم یکی دیگه هست یک دختر عروس کرده دو تا پسر هم داره ،اون هم مستاجر هست.

از من به همه ی شما نصیحت گول مرد ها رو نخورید.

مستاجر بودن خیلی سخته،اول یه خونه بخرن،تا شما راحت باشید ،بعد هر چند تا خواستند برن مغازه بخرند.

ما این راه رو رفتیم.یه مغازه ی سه در هفت فسقلی ،طلا هم باشه،وقتی مستاجر باشی ارزش نداره

مغازه چهار قلم جنس داره واسه اسباب کشی

خونه یه عالم وسایل بزرگ و کوچک داره که کل زندگی ماست.

به قول معروف آواز دهل شنیدن از دور خوش است.......

دخترم❤❤❤هلیااااااا
خب چرا 4تاخونه  با300 تومن یه خونه عالی بگیرین

از این همه کار خسته شده

طفلکی هنوز35سالش هست ،پاهاش واریس گرفته،بس که سر پا بوده از صبح تا شب.

میگه اگه مشتری بیاد می فروشم چهار تا خونه می خرم،تو یکی می شینم ،سه تا رو می دم اجاره

می رم مغازه اجاره می کنم دوباره،ولی دیگه کمتر کار می کنم.

حالا فهمیده که بیخود این قدر پر پر می زده واسه مغازه.

پدرش در اومده زیر بار قرص و وام.

من از همون اول هم با مغازه موافق نبودم.می گفتم این همه آدم توی مغازه های مختلف کار می کنند ،چه می دونی کی مال خودش هست کی نیست؟؟

می گفتم،یه آدم عاقل همه ی سرمایه ی زندگی رو بند یه اتاق سه در هفت فسقلی نمی کنه روش بشینه.

دو تا خونه و یک ماشین و طلا بهتر بود یا،یه مغازه ی فسقلی با مستأجری بدون پول بانک و طلا و با کلی وام و قزض؟؟؟؟

دخترم❤❤❤هلیااااااا
همه همین نظر رو دارند از مغازه میشه خونه خرید،از خونه نمیشه... این اشتباه هست،دقیقا مغازه کنار شوه ...

مغازه بعد از جابه جایی متری های ثابت خودش رو از دست میده وخیلی ضرر میده

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

بچه ها ما هم پنج شش ساله ازدواج کردیم

یه تومن داریم احاره خونه میدیم

سه ونیم هم اجاره دفتر کار همسرمه

هرچی داتیم سرمایه کذاری کردیم وچند تا زمین در شرف به نام شدن داریم مثلا!

اما تا اینا پول بشه وخونه دار بشیم و... نمیدونم چقدر طول میکشه

یه وقتایی قشنگ حس افسردگی میگیرم، دلم خونه و وسایل جدید میخواد

بعد این همه قسط واجاره انقدر رو اعصابمه که دلم میخواد بزنم زیر همه چی😭😭😭

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک