2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن

| مشاهده متن کامل بحث + 7023 بازدید | 53 پست

ما داریم با یکی شریکی خونه میسازیم ولی شوهرم میگه تموم شد بفروشیم با پولش مغازه بخرم میگه مغازه بهتر از خونه است خودمم هفت ساله طبقه بالای مادرشوهر نشستم با تمام بدیاش دلم میخواد اگه مغازه خرید یه مقدارشم نگه دارم برم مستاجری دیگه دوست ندارم اینجا بمونم چون دخترمم داره بزرگ میشه و به مادرشوهرم خیلی وابسته شده تا جایی که اونو به من ترجیح میده فقط از مستاجری میترسم نمیدونم کار درست چیه

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
من سه ساله خونه دارم مستاجریم مغازه شوهرمم اجارست هرچی در میاره خرج کرایه ماشینشو کرایه مغازه   ...

دقیقا منم شوهرم میگه صدمیلیون توی مغازه خوابیده ولی من باور نمیکنن

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارانا وضعیت ماهم تقریبا مثل شماس  مایه ماشین خریدیم ک شوهرم یک ماه پیش تصادف کرد و داغون شد ا ...

من همش گیر دادم ماشین بخره نداره ک بخره بعد میگه دارم الان زوده ....خیلیم کاریه مثل همسر شما نه تفریحی.....

🙏خداجونم شکرت واسه همه چی👪همیشه مواظب دختر یکی یدونم باش👯🙏

من13ساله ازدواج کردم،هشت سال اول خونه ی مادر شوهرم نشستم.همون  سال سوم تونستیم یه خونه نود متری بخریم،دو سال بعد هم یه اپارتمان پنجاه متری

در مخیله ی هیچ کدوم مون نمی گنجید دو تا خونه ،اون هم با مغازه ی اجاره ای.

از سال نود که هر دو خونه رو فروختیم وبا کلی وام ،یه مغازه خریدیم،حسرت خونه به دلم مونده،چهار ساله مستاجریم،از خونه ی مادر شوهرم اومدیم ،جا رو دادیم به جاری کوچک.

فکر نمی کنم در خوشبینانه ترین حالت ممکن هم ،تا سه سال آینده بتونیم خونه خوبی بخریم.وام هایی که شوهرم گرفته واسه مغازه،مگه حالا حالا ها تموم میشه...مثلا یه وام بیست میلیونی رو گرفته باید ،34میلیون پس می داده،وام 8میلیونی رو13میلیون پس می داده.هفت هشت تا وام این جوری داره.همه هم ربا.خدا ازشون نگذره.زندگی مردم رو فلج کردن....من خودم اصلا با وام موافق نیستم.ولی خب اختیار تام زندگی هم که دست من نبوده.........

دخترم❤❤❤هلیااااااا
دلم یه اپارتمان. دوخابه میخاد با وسایلای نو  ا تواین هشت ساله هیچکدوم ازوسایلارو عوض نکردم به ...

انشالا میخرین به زودی ختم زیارت عاشورای حق شناسو سرچ کن میگن خیلی مجربه

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین