2777
2789
عنوان

با قانون جذب میشه کسی جذبش کرد؟

274 بازدید | 5 پست

کسی تجربش داره که از کسی خوشش بیاد بعد طرف بی اعتنا باشه بعد یه مدت بتونه جذبش کنه؟

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

من این تجربه رو نداشتم اما جایی خوندم که با فرستادن انرژی حس طرف به تو خوب میشه....

عاشق یکی هستی که اون شما رو نمیخواد یا بی اعتناست؟؟؟

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
من این تجربه رو نداشتم اما جایی خوندم که با فرستادن انرژی حس طرف به تو خوب میشه.... عاشق یکی هستی ک ...

نه عاشق نیستم  دوستم میگفت من با قانون جذب از هر کی خوشم میاد جذبش میکنم. بعد من میخاستم ببینم چ جوری حتی طرف محلت هم نزاراه میشه!

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای آموزش رایگان قانون جذب می تونید به کانال کلید ثروت @kelide3rvat  در تل.گرام مراجعه کنید ؛ 

http://kelideservat.com/law-of-attraction-channel/

@ندا1381   

؛ آموزش رایگان قانون جذب برای جذب ثروت و سلامتی و روابط عالی | کانال : @kelide3rvat 

من شده. ک چند سال پیش از یه نفر خوشم میومد خودش اومد سراغم ولی دیگ ب این قانون نه فک کردم ن اتفاق افتاد.بلکه همیشه ب چبزای ک فک میکزدم برعکسش اتفاق میفتاد

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥