بچه م دو سال و سه ماهه هست.چند روز بود به طور اتفاقی خودش یاد گرفته بود که بیاد حمام جیش کنه . یک ماه پیش بهش اموزش داده بودم کلی حس کردم متوجه نمیشه ومنم ولش کردم دوباره پوشک میگردم. تو حمام داشت معذرت میخام جیش میکرد ، همزمان پی پی هم کرد . تا پی پیش رو دید ، ترسید و یهو بلند شد .از اون موقع تا حالا که پی پیش رو دیده ، دیگه میترسه جیش و پی پی کنه . حتی دوباره پوشکش کردم گفتم طوری نیست بزرگتر بشه . تو پوشکش هم میترسه کارشو انجام بده . هی نگاه میکنه به زمین ببینه دوباره پی پی میبینه . نمیدونم چکارش کنم . خیلی ترسیده اینقدر بیقراری میکنه و تابلو هست که خودشو محکم نگه داشته که جیش و پی پی نکنه
طبیعیه عزیزم، بهش محبت کن به مرور آروم میشه، دخترمنم دفه اول دید خیلی جا خورد و بدش اومد
اره من و شوهرم هرچی بهش با ارامش میگفتیم. حتی شوهرم اومد تو حمام ، الکی گفت ببین من و مامانم جیش داریم... ولی از همون موقع که پی پیش رو دید یهو بلتد شد ترسید . دیگه از همون موقع تو پوشکش هم پی پی و جیش میخاد کنه کلی بی قراری میکنه مشخصه خودشو سفت نگه داشته . جالب اینکه من یک ماه پیش بهش اموزش دادم ، دیدم متوجه نمیشه ولش کردم. چند روز پیش خودش اتفاقی بدون اینکه قبلش بهش گفته باشم . اومد تو حمام جیش کرد...