2777
2789
عنوان

با زن همسایه بدجور دعوا کردیم

1380 بازدید | 46 پست

بچها این شوهرش خیلی بچه شون رو دوست داره و بهشون رسیدگی می کنه اما زنه اجازه نمیده شوهره بچه رو ببینه یا نگهداری کنه اینم بگم چون شوهرش معتاد به شیشه هست

اما در نگهداری بچه همه می دونن که کم نمی ذاره برای بچه اش و صدشو میذاره برای بچه

حالا این بچه شاید نزدیک دو سالش باشه

الان بقیه اش رو میگم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردی که شیشه مصرف میکنه ابدااااااااا نمیتونه پدر امنی باشه 

جون اون بچه هر لحظه که کنار پدرش باشه در خطره 

هرچقد که شما خوبیاشو دیده باشی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

این زن همسایه مون هم فقط دنبال دوست و رفیق و رسیدن به خودشو

حتی یبار بچه از ارتفاع پرت شد پایین و چشم هاش کلا لوچ شده😔

حتی یه دکتر نبرد این بچه ی بیچاره رو

فکر‌کنید بچه ای که حتی دو سالش هم نشده تو کوچه و خیابون ول می کنه

امروز داشتم می رفتم خرید دیدم از وسط خیابون داره میاد تنها اینقدر گریه کردن و دویدم سمتش بردمش خونه 

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

به فردی که اعتیاد به شیشه داره نمیشه بچه سپرد خانوم محترم هر چقدرم که دوستش داشته باشه 

اگر دوست داشتن واقعی بود شیشه رو ترک میکرد 

بگیره با توهم یه بلایی سر بچه بیاره چی.؟

برای حاجت دلتون حمد میخونم ریپلای کنین❤️😊

من چون خیلی رو بچه ها حساسم 

راستی اینم بگم که ایرانی نیستن و جزو اتباع هستن

منم از این همه بلایی که سر این بچه اومده به جوش اومدم

به زن همسایه گفتم چرا قدر بچه رو نمی دونی مگه زن نیستی احساس نداری بخدا همه ی اطرافیان تو محله و همسایه ها شاکی ان اینقدر این بچه تو خیابونه هربار باید یکی مون به دادش برسیم

دوستان دندون رو جیگر بزارین تا بقیشو بگ اونی ک شما فک میکنید نیستتت😂

البته تقصیر استاترِ ک نصفه گفت😐

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

اونم هی گفت بچه ی خودمه دلم می خواد دلم نمی خواد منم بخدا خیلی عصبی بودم یهو صدامو بردم بالا گفتم مسئولی در قبال این بچه 

اگر نمی تونی نگهش داری زنگ میزنم اورژانس اجتماعی یا جایی بیاد بچه رو ببره تو صلاحیت نداری و این حرفا

بعد چند تا مغازه دار سرکوچه هم اومدن و شاکی شدن

اینم بچه پشت در بود درو با داد کوبید و رفت

منم گفتم بچه رو ببرم خونه خودم که همسایه مون گفت این دنبال اینه از آب گل آلود ماهی بگیره