2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 118 پست
عزیزم شما چرا فک میکنی منظور اینه ک هرکس با جنس مخالف درارتباط باشه آدم نااهلی و مشکل دار؟؟رابطه ای ...

ولی منم ۲۸ سالمه، خدایی تا حالا با کسی نبودم. ولی بدمم نمیومد عشقو تجربه کنم. فقط نبود و قسمت نشد...

از نظر رفتار و اخلاق و روحیات هم مشکلی نداریم خیلیامون، فقط پیش نمیاد.

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

خب یکی از دلایلی که تابحال از کسی خوشم نیومده اینه که هرکسی خوبی و بدی های خودشو داره، یکی خوشگله ول ...

چی چی رو پیدا نمیشه . من خودم کلی دختر خوب و خوشگل و خوش اخلاق و هنرمند و با پوشش مناسب میشناسم که تا حالا با پسری دوست نبودن . ما دخترا هم فکر میکنیم پسری پیدا نمیشه که دوست دختر نداشته . به شخصه حاضر به ازدواج نیستم چون فکر میکنم همه پسر ها قبل از من با یکی بودن و بعد از من هم با یکی خواهند رفت . 

اگه دختر خوب میخوای برو سراغ معرف هایی که کارشون معرفی دختر و پسر به هم هست . کیس مناسب شما رو اونجا میشه پیدا کرد 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درسته حرفتون.. جامعه خیلی خراب شده ولی هنوزم دخترای نجیب و باحیا هستن. منتها در کف جامعه جولان نمیدن ...

حق با شماس، نمونش خودم. آره هستن،،ولی کسی باورمون نمیکنه . خیلیا فک میکنن ما هم کسی تو زندگیمون هس. 

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

چی میگی تو؟داره به جنس تو توهین میکنه من نمیزارم کسی به زن ها توهین کنه میگن پیک می احتمالا تورو میگ ...

به جنس من توهین نمیکنه ولی این رو دیگه همه قبول دارن که هم در خانمها و در آقایون خوب و بد داریم. طبیعتاً همونطور که توی جامعه‌ی فعلی هم می‌بینیم خیلی از دخترا بویی از حیا و نجابت نبردن. این توهین به زن نیست چرا که در مورد بخشی از جامعه صدق میکنه. همه‌ی این‌ها درحالیه که با بانوان یا آقایون فهیم و محترم هم کم نداریم. شما هم به خودت نگیر ما داریم درباره‌ی کسان دیگری صحبت میکنیم😉

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
به جنس من توهین نمیکنه ولی این رو دیگه همه قبول دارن که هم در خانمها و در آقایون خوب و بد داریم. طبی ...

حیا و نجابت تعریف خاص تو نیست استارتر داره به هرکی که انتخاب خودشه زندگیش توهین میکنه

این معرف ها کجا هستن؟؟!!

زیاد تو این کار ها نیستم ولی تو ایتا کانال های اینچنینی رو دیدم . https://eitaa.com/joinchat/569574085C8be2fd5c89

تو این کانال نگاه کنید ، به ادمین پیام بدین احتمالا معرف سراغ داشته باشن

خب یکی از دلایلی که تابحال از کسی خوشم نیومده اینه که هرکسی خوبی و بدی های خودشو داره، یکی خوشگله ول ...

خب یه کم دیدگاهتون قشنگ نیست

یعنی چی ک دختری قبلا با کسی درارتباط بوده دست دو و جنس قلابیه!!!!

یه دختر ممکنه چندین ارتباط سالم داشته باشه ک حالا ب ازدواج ختم نشده

به دختر بی بند وبار کار ندارم

اما ارتباط با جنس مخالف دلیل برناسالمی کسی نیست

خب چون در چارچوب دین و عقاید بنده مشکل داره این کار.

من طبق اعتقادات شما باید نظر میدادم؟؟؟

من جواب استارتر رو دادم

کاری به عقاید شما ندارم

ماشاءالله ب نظر همه هم کار  داری 

طبق چیزی ک نوشتی اگه ۱۶سالته پس نمیتونی بامنه ۳۳ساله ک تجربیاتم بیشتره و خیلی چیزا بیشتر ازشما دیدم اعمال نظر کنی

من طبق اعتقادات شما باید نظر میدادم؟؟؟من جواب استارتر رو دادمکاری به عقاید شما ندارمماشاءالله ب نظر ...

و دوباره به سن من استناد شد. شما حرف رو ببین..

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
من طبق اعتقادات شما باید نظر میدادم؟؟؟من جواب استارتر رو دادمکاری به عقاید شما ندارمماشاءالله ب نظر ...

من نگفتم شما باید طبق اعتقادات من جواب میدادید، بلکه ازم سوال کردید که چرا اینطور فکر میکنی منم بهتون پاسخ دادم. یه بار کامنت‌هاتون رو مطالعه کنید🙂

و اینکه شما در سایتی عمومی نظر دادید و در این صورت کامنت و دیدگاه شما به همه مرتبطه و میتونه مورد نقد و بررسی قرار بگیره. اگر دوست ندارید نظرتون نقد بشه میتونید در شبکه‌های اجتماعی رسانه‌ایش نکنید.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش