2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 118 پست
حیا و نجابت تعریف خاص تو نیست استارتر داره به هرکی که انتخاب خودشه زندگیش توهین میکنه

خب بله هرکسی تعریف خاص خودش رو داره و استارتر میگه اغلب افراد اونطوری نیستن که مدنظرشونه. موفق باشید.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
خب یه کم دیدگاهتون قشنگ نیستیعنی چی ک دختری قبلا با کسی درارتباط بوده دست دو و جنس قلابیه!!!!یه دختر ...

بله. من به شخصه با استارتر هم عقیده‌ام. دختری که چندین مرتبه توی دوران مدرسه دوست پسر داشته یا توی دانشگاه با خیلی‌ها در ارتباط بوده دختری نیست که ایده آل من باشه. البته شاید چنین الفاظی مناسب نباشه. هرکسی با شبیه خودش ازدواج میکنه. یکی براش رابطه‌های قبل ازدواج مسئله نیست ولی یکی ملاک اصلیش در انتخاب طرف مقابل اعتقادات قویه. اینا همه به نوع نگرش افراد برمیگرده و مواخذه کردن بی‌معنیه.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه منم اینجوریم خب😐

شما فعلا روی درس متمرکز باشید. نی نی سایت شهر عجایبه و کاربرا حمایت کننده از روابط پوچ و غلط قبل ازدواج. موفق باشید.

خب یه کم دیدگاهتون قشنگ نیستیعنی چی ک دختری قبلا با کسی درارتباط بوده دست دو و جنس قلابیه!!!!یه دختر ...

ارتباط سالم برای ازدواج کاملآ درست و منطقیه، ولی رابطه ای که توش رابطه جنسی و احساسی و هزارتا وابستگی دیگه باشه از نظر من درست نیست 

تو وکیل استارتری؟واضح داره به همه توهین میکنهبسلامت

موفق باشید🌸

ارتباط سالم برای ازدواج کاملآ درست و منطقیه، ولی رابطه ای که توش رابطه جنسی و احساسی و هزارتا وابستگ ...

کسی حرف از رابطه جنسی نزد گفتم حالا آشنایی یا رابطه سالم با حفظ چهارچوب 

شما نمیتونی تضمین کنی بادختری ک قبلا دوس پسر نداشته حتما خوشبخت میشی

بابا یکم ظرفیت بحث منطقی رو داشته باشین دیگه دارن مودبانه دغدغشون مطرح میکنن برات عجیبه سکوت کن ولی خواهشا حرف بیربط نزن

ببینید جناب از نظر من ازدواج یه اتفاق کاملا اتفاقیه از پیش تعیین نشده اصلا  مضاف براینکه سن ازدواج بالا رفته پس دیر نشده براتون

متفرق شین پزشک نیستش ..پزشکا از زمان دانشجویی تا محیط کاری کلی پزشک و دختر دورشونه محاله از کسی خوشش نیاد و تو رابطه نباشه و اینکه این افکار چیه که شما داری ؟ دختر دست دوم ؟ همون دختر دست اولش ام دوست نداشته باشه و صرفا بخاطر پزشک بودنت تورو قبول کنه امکان خیانت یا نبود اخلاق هستش دنبال کسی باش که به دلت بشینه و از موقعی که شما تو زندگیشی بشه همه زندگی شما و اخلاقاتون مکمل هم باشه 

بالاخره شد ♥️

کسی حرف از رابطه جنسی نزد گفتم حالا آشنایی یا رابطه سالم با حفظ چهارچوب شما نمیتونی تضمین کنی بادختر ...

یکی از خط قرمز های من همین بود که مطرح کردم، اما نگفتم که تضمین خوشبختی هست یا نه

متفرق شین پزشک نیستش ..پزشکا از زمان دانشجویی تا محیط کاری کلی پزشک و دختر دورشونه محاله از کسی خوشش ...

دختر یا پسری که قبلاً دوست بوده، و هزارتا رابطه های غیراخلاقی و وابستگی های متعدد داشته، از نظر من دست دوم و سوم و چهارم به بعد محسوب میشه 

متفرق شین پزشک نیستش ..پزشکا از زمان دانشجویی تا محیط کاری کلی پزشک و دختر دورشونه محاله از کسی خوشش ...

دور و بر من تو زمان دانشجویی، دخترا بیشتر از پسرا بودن، اما یکی از یکی ببخشید هرزه تر و پسر باز تر...

من غلط کنم بیام از میون اونا کسی رو برای ازدواج انتخاب کنم... در کل دختری که به اندازه پسر تو اجتماع باشه، کم پیش میاد که سالم بمونه، هست اما خیلی کم

پسر که دیگه خیلی بدتر 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز