2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 118 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤔🤔همچنان مخالفم

نظرت محترم

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
داداش یکی میشناسم معلم خیلی خوبه می خوای بهت معرفی کنم 32 ساله اش اخلاقش عالیه

کدوم شهره خواهر؟؟

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
چه ربطی داره؟ کی چنین چیز بی ربطی رو گفته؟ مردهایی که پاک زندگی کردن و روابط غلط نداشتن هم مطمئن هست ...

آنقدر قاطعانه حکم ندین 

بعضی از همینا که تو کابینت بزرگ شدن بعدازدواج فنرشون تا چند متر در میره و کسی نیس ترمزشونو بکشه

از نظر سن ک تو سن مناسبی برای ازدواج هستیناما مگه میشه تابحال با دختری در ارتباط نبوده باشی

دقیقاً همه دخترا عین شما فکر میکنن ، من با هیچ دختری دوست نشدم تابه‌حال و اینو نمیتونم اثبات کنم چون فقط هم‌کلاسی هام و اطرافیانم می‌دونن بقیه باورشون نمیشه و البته تا حدودی حق دارن 

تو هم مثل منی منم تا حالا با هیچ پسری دوست نشدم. امروز با خواستگارم قرار دارم. اصلا نمی‌دونم چی بگم چی کار کنم. استرس دارم.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

2824
2823
2791
2779
2792