2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 118 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا؟؟!!!!!

چند تا کار انجام بده اوستا میشی

اول برو اپ ادم و حوا نصب و ثبت نام کن

دوم به موسسات واسطه مراجعه کن یا زنگ بزن واست پیدا کنن

سوم برو دوره های مجازی مردان جذاب و زنان جذاب رو بگذرون

چهارم برو دوره های مجازی مهارت زندگی بگذرون

پنجم

اگه دختری دیدی که نظرت رو گرفت از طریق رسمی برو آشنا شو

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

شرایط وایده هات برای دخترخانم چیه ؟بگوتاازبین اشناهایکی که باهات مچه روبهت معرفی کنیم

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
چه ربطی داره؟ کی چنین چیز بی ربطی رو گفته؟ مردهایی که پاک زندگی کردن و روابط غلط نداشتن هم مطمئن هست ...

عزیز این موضوع حقیقت داره چ بخواید چ نخواید البته اینم بگم ک هم من هم همسرم قبل از ازدواج با کسی نبودیم و خب همین موضوع دلیل بر ناشی بودن دوتامون شده البته الان خیلی بهتر و تقریبا درست شده و اینکه من خودم ترجیهم اینه ک همسرم با من یادبگیره چطور با یک خانم رفتار کنه اما این حرف کاملا درست

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
عزیز این موضوع حقیقت داره چ بخواید چ نخواید البته اینم بگم ک هم من هم همسرم قبل از ازدواج با کسی نبو ...

🤔🤔همچنان مخالفم

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
عزیز این موضوع حقیقت داره چ بخواید چ نخواید البته اینم بگم ک هم من هم همسرم قبل از ازدواج با کسی نبو ...

اگه اینجوریه پس چرا زندگی متاهلی افرادی که قبل از ازدواج با کسی رابطه نداشتن خیلی آروم‌تر و بادوام تره؟ کسانی که قبل ازدواج دنبال رابطه‌های متعدد هستند، ناخودآگاه تنوع طلب شده و دیگه تعهد براشون معنی پیدا نمیکنه. با همین تفکر که: قبل ازدواج در دوستی و رابطه راحت باشید چون توی روابط زناشویی کمکتون میکنه، یه عالمه جوون رو به گناه نکشید💚

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️