2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 118 پست
اینا خیلی حرفای عجیب میزنن. اتفاقا مردی که در دوران مجردی پاک بوده و وارد روابط غلط نشده مطمئن ترین ...

منظورش اینه بلد نیست با دخترا اینجوری ک باید رفتار کنه

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
چرا؟؟!!!!!

مرد که‌دختری ندیده اصلا نمیتونه چطور با ی دختر حرفذبزنه

مردی م‌ هزارتا دختر دیده بلد چطور نقش بازی کنه و مخ بزنه یا دروغ  بگه 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینا خیلی حرفای عجیب میزنن. اتفاقا مردی که در دوران مجردی پاک بوده و وارد روابط غلط نشده مطمئن ترین ...

خب منم تا یه حدی می‌تونم این تنهایی رو تحمل کنم واقعاً سخته بخدا کسی نمیتونه درک کنه که چقدر سخته ، من تا الان همش درس خوندم 😑😑😑

نیست ، اگر هم باشه فعلأ قصد ازدواج نداره 😐

سعی کنید با خانوداه برین جلو. از دوستان و آشنایانی که باهاشون راحت‌تر هستید بخواید که کیس مناسب رو بهتون معرفی کنن و پروسه‌ی خواستگاری و..

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
مرد که‌دختری ندیده اصلا نمیتونه چطور با ی دختر حرفذبزنهمردی م‌ هزارتا دختر دیده بلد چطور نقش بازی کن ...

شما برین با مردهای دخترباز ازدواج کنید چون بهتر بلدن حرف بزنن😏 والا. مطمئن ترین سالم ترین مرد و زن کسانی هستن که دوران مجردی از روابط غلط دوری کردن.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
میخای طلاق بگیرم زنت بشم😐😂

خیلی زشته واقعا. حیا کنید.

شما برین با مردهای دخترباز ازدواج کنید چون بهتر بلدن حرف بزنن😏 والا. مطمئن ترین سالم ترین مرد و زن ...

خا تو ریب نزن وقتی مفهوم حرف متوجه نشدی 

میخای خودشیرین بازی در بیاری

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

منظورش اینه بلد نیست با دخترا اینجوری ک باید رفتار کنه

چه ربطی داره؟ کی چنین چیز بی ربطی رو گفته؟ مردهایی که پاک زندگی کردن و روابط غلط نداشتن هم مطمئن هستن و هم متعهد. افرادی که این چیزا رو میگن و کار مردهای دخترباز (قبل ازدواج) رو تأیید میکنن دیگه نباید از خیانت‌ها شکایت کنن.

خا تو ریب نزن وقتی مفهوم حرف متوجه نشدی میخای خودشیرین بازی در بیاری

😑😑😑