2777
2789

۵ کیلو تو یه هفته؟؟

یا نمیدونی ۵ کیلو چقدره یا نمیدونی یه هفته چند روزه😐😐😐

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۵ کیلو تو یه هفته؟؟یا نمیدونی ۵ کیلو چقدره یا نمیدونی یه هفته چند روزه😐😐😐

بابا دارم میگم فوریه نمیدونم حالا تو دو هفته شما رژیمی که سریع تاثیر بزاره اگه میدونی بگو😂

خیلی فوریه رژیم یخ و آب بگیر ولی چون ممکنه بدنت نکشه برو پیش متخصص تغذیه

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟ راجب حقوق زنان با افکار پوسیده با من بحث نکنید که یچیزی بنده میگم تا ۳ ماه تو اتاقتون گریه کنید 🙏

بابا دارم میگم فوریه نمیدونم حالا تو دو هفته شما رژیمی که سریع تاثیر بزاره اگه میدونی بگو😂

فست کن با باورزش

یه روز درمیون فست بگیر با نهایت ۸۰۰ ۹۰۰ ببندش

روزی که فست نمیکنی ورزش هوازی انجام بده با نهایت ۵۰۰ کالری ببندش

۵ کیلو که کم نمیکنی نهایت هفته ای یک کیلو و نیم اگه خوب رعایت کنی و زنده بمونی😁😁😁😁

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
وای چه خوب من تو سه ماه شش کیلو کم کردم🤣🤣🤣

وای چه خوب من توی شش ماه ده کیلو کم کردم😂

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

رژیم شیر و خرما بگیر

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

وای چه خوب من تو سه ماه شش کیلو کم کردم🤣🤣🤣

من تو ۳ ماه ۱۰ کیلو کم کردم