گلنگار۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 5880 عنوان چراانقدرهزینه اش بالاس 45 بازدید | 4 پست اگه یه خانم بخوادب خودش برسه من دلم میخوادطبیعی باشه امااین کارهارو انجام بدم البته نه ک ضایع باشه مثلا دندونام و کامپوزیت یالمینت کنم.ناخنموکاشت کنم اکستنشن مژه .ابرو .و......اماهزینه اش بالاس😔😌 1403/04/21 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توتفرنگیوحشی عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 365 واقعا هزینه اش بالاستابستونه رفتم یه کاشت و ژلیش کارای پاترمیم ناخن دست انجام دادمبا مژه شد و لیفت ابرو حدود ۴ تومن پیاده شدمالان یه قرتی غمگین بی پولم کاربر سال ۹۸ "توتفرنگیعصبی " هستم تعلیق برای دفاع از واقعیت🤍لطفا بازخواستم نکنید من از روی عنوان تاپیک جواب کلی میدم حوصلم نمیکشه جزئیات رو بخونم🤍
گلنگار۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 5880 واقعا هزینه اش بالاستابستونه رفتم یه کاشت و ژلیش کارای پاترمیم ناخن دست انجام دادمبا مژه شد و لیفت ا ... 😔😔منم یبارپولاموجمع کردم رفتم برای مژه وناخن الان پول ندارم برای ترمیم برم
توتفرنگیوحشی عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 365 😔😔منم یبارپولاموجمع کردم رفتم برای مژه وناخن الان پول ندارم برای ترمیم برم بگردم عزیزمعیب نداره از بابا بگیر خبیا نهایت ریمو کن بعدا دوباره انجام میدی کاربر سال ۹۸ "توتفرنگیعصبی " هستم تعلیق برای دفاع از واقعیت🤍لطفا بازخواستم نکنید من از روی عنوان تاپیک جواب کلی میدم حوصلم نمیکشه جزئیات رو بخونم🤍
گلنگار۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 5880 بگردم عزیزمعیب نداره از بابا بگیر خبیا نهایت ریمو کن بعدا دوباره انجام میدی 😒😒😌😔😔