2777
2789
عنوان

مریض باشی و مادرشوهر تیکه بندازه

513 بازدید | 32 پست

از چهارشنبه افتادم گوشه خونه

گرفتگی بینی و تب و لرز و درد بدن

دیروز خوب بودم رفتم سرکار اومدم خونه مرتب کردم چند روز ترکیده بود

باز امروز حالم بده

مادرشوهرم هم دیروز زنگ زده بود که روز پدر تموم شد دیگه باید خوب بشی یعنی مثلا الکی گقتم مریض م

البته از نرفتن به اونجا خوش حالم

ولی مریضی واقعی بود منم گفتم ما تبریک مون رو گفتیم دیگه مریض باشیم نباشیم چه فرقی داره

بعد گفت حالی از من نمی پرسی

منم گفتم اتفاقا من خواستم بگم مامان که همیشه زنگ می زد کجایی چی پختی چی کار کردی چرا الان یه زنگ نمی زنه فکر کردم گوشی ت قطع شده تلفن ش

پاشو برو دو سه تا عطسه کن تو صورتش ویروس بگیره 🤧

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا با هم دعوا دارید؟

اون خودشم میدونه تو مریض بودی بذار پای حماقت و خرفت بودنش که تیکه میندازه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

میگفتی آره طولانی شده سرماخوردگیم پیش میاد

خیلی با خنده و روی خوش

خودتم اذیت نکن

چون اونم تیکه خیلی نیش داری نگفته

بعدم میگفتی من با همین حالم حاضرم بیام دیدنتون بعد ببین چجوری فرار کنه از دستت

میگفتی آره طولانی شده سرماخوردگیم پیش میاد خیلی با خنده و روی خوشخودتم اذیت نکن چون اونم تیکه خیلی ن ...

من خیلی خوش حالم تو جمع شون نبودم

یلدا هم نرفتم

اینا با اون همه خوبی منو تابستون تنها گذاشتن من و شوهرم وسط اسباب کشی تنها مونده بودیم

ما خیلی کمک کردیم

دیگه دوستشون ندارم