2777
2789
عنوان

رژییییییم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 93 پست
من صبحانه فقط با یک چهارم نان میخورم برنج ۲ بار در هفته اونم ۵ قاشق شیریتی و قند حذف کلا یه رژیم ...

چه خوببب

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم  اخه من ناباروری بدون علت دارم  دکترم گفته فقط،با کاهش وزنت میتونی به خودت کم ...

ان شاء الله خدا یه نی نی سالم و صالح بهت میده مطمئن باش اگه لاغر بشی حامله میشی ما حرچی میکشیم از چاقیه ..

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
من صبحانه فقط با یک چهارم نان میخورم برنج ۲ بار در هفته اونم ۵ قاشق شیریتی و قند حذف کلا یه رژیم ...

عزیزم برنج که نمیخوری نون رو هرروز میخوری؟ ناهار شام نون میخوری؟

ان شاء الله خدا یه نی نی سالم و صالح بهت میده مطمئن باش اگه لاغر بشی حامله میشی ما حرچی میکشیم از چا ...

دقیقاااا😍

انشالله شماهم لاغر بشی هفته اول خیلی سخته 

کم کم عادت میکنی 

اراده کن و شروع کن توکلت بخدا باشه کمکت میکنه 

یعنی هیچکس مث من نبود از پرخوری 

الان هم همسرم هم خانوادم تعجب میکنن این اراده من از،کجا اومده 

انشالله لاغر میشی پشت سرشم مامان میشی گلم 😍😍😍😍😍😍

من مامان شدم🥲

کالری شماری کرفس خیلی خوب جواب داد باهاش 10 کیلو کم کردم با ورزش اما باز ول کردم و برگشت ...نمیخوام باشگاه برم چون میدونم بعدش که دیگه نتونم برم چی میشه وزنم برمیگرده ...باید سبک زندگیمو تغییر بدم وگرنه رژیم رو واسه چند ماه بگیرم دلم میخواد تموم بشه راحت شم باز بخورم اینکه نمیشه 

رژیم 5.2 هم خیییلی خوبه میشه باهاش کاهش وزن های بالا داشت تا 40 یا 50 کیلو .چون نمیذاره وزنت استپ کنه 

من موقع زایمانم به ۱۰۰ رسیدم افتضاح بودم .اتفاقا وزنای بالا راحت کم میشه.من ۱۸ کیلو اول اصلا نفهمیدم ...

وزن بالای ۹۰خیلی راحتر از کسی که وزن ۷۰داره کم میکنه

من مامان شدم🥲
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز