2777
2789
عنوان

رژییییییم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 93 پست
سوخت وساز بدنم خیلی پایینه به زور کم میکنم ولی دیگه سعی خودم میکنم

آب بخور

پیاده روی کن 

سوخت و سازت میره بالا

صبحانه حداکثر تا ۱ساعت بعد بیدار شدن بخور

بعد ۱ساعت بخوری باعث چاقی میشه

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

همه چی بلدم فقط و فقط از سره تنبلی و عشقه به خوردن نمیتونم رژیم بگیرم ....

نمیتونم انتظار بکشم تا لاغر بشم اما میدونم که چه من رژیم باشم چه نباشم روزها میگذره و من عقب میمونم ...داره دیر میشه و من هنوز شروع نکردم ...اننقدر تصمیم گرفتم و به خودم قول دادمو زدم زیرش که حالا دیگه به خودم باور ندارم که میتونم و میشه

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کالری شماری کرفس خیلی خوب جواب داد باهاش 10 کیلو کم کردم با ورزش اما باز ول کردم و برگشت ...نمیخوام ...

افرین زدی تو خال 

تغییر روش زندگی 

من انقد پفک و چیپس میخورم یا فست فود سوسیس 

یعنی یه وعده شامو باید همش چیزای فست فودی میخوردم 

الان شوهرم دیگه هلو هوله کمتر میخره 

فست فود هم میبینم دلم میخاد 

ولی به شکمم قول میدم لاغر شو میخرم برات😂😂😂😂😂😂

من مامان شدم🥲
همه چی بلدم فقط و فقط از سره تنبلی و عشقه به خوردن نمیتونم رژیم بگیرم .... نمیتونم انتظار بکشم تا ل ...

روزا داره میگذره 

و ما زمان از،دست میدیدم 

با خودت صحبت کن عزیزم باید به این نتیجه برسی که مامان شدنم گرو لاغر شدنم 

من مامان شدم🥲
دقیقاااا😍 انشالله شماهم لاغر بشی هفته اول خیلی سخته  کم کم عادت میکنی  اراده کن و شروع ...

ممنون عزیزم چه تصور قشنگی از خودم دیدم کقتی اینارو گفتی مرسیییی ان شاء الله به ارزوهامون برسیم ...😄😄😄😄😍😍😍😍😍گفتی همسر .یادم اومد شوهرم چقدر دوست داره لاغر بشم ...تا حالا هیچوقت ن چیزی تگفته یا کاری نکرده که بفهمم یا بدم بیاد فقط خودم احساس میکنم که وقتی لاغر میشم چقدر خوشش میاد ..😊کاش به اندام دلخواهمون برسیم 

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
افرین زدی تو خال  تغییر روش زندگی  من انقد پفک و چیپس میخورم یا فست فود سوسیس  یعن ...

😊😊😊😊😊😊😊

ممنون عزیزم چه تصور قشنگی از خودم دیدم کقتی اینارو گفتی مرسیییی ان شاء الله به ارزوهامون برسیم ...😄 ...

انشالله میرسیم عزیزممم😍

به زودی تاپیک مامان شدنت و میبینم عزیزم

همسر،منم خیلی دلش میخاست لاغر کنم همش،میگفت فاطمه برو جلو خودم باهاتم ولی کم میوردم 

ولی ایندفعه میبینه که چقد دلم میخاد مامان بشم و تصمیموو حسابی گرفتم😍😍😍😍

من مامان شدم🥲

اگه اینستاگرام دارین برین چالش 28 روز رو ببینین خیلی ارادتون رو قوی میکنه ..توی گوگل هم فکر کنم اگه سرچ کنین توضیحاتش میاد ...

انشالله میرسیم عزیزممم😍 به زودی تاپیک مامان شدنت و میبینم عزیزم همسر،منم خیلی دلش میخاست لاغر کنم ...

وااااااای ان شاء الله خدا از دهنت بشنوه مامان شدن با وزن دللخواه ...چقدر خوبه واقعا ..عزیزم اینجوری وه میکی منم بهت افتخار میکنم چه برسه به شوهرت 😄😄😄😄😁😁😁😁😊😊😊😊همیییشه موفق باشی برای منم دعا کن برسم به اون چیزی که میخوام .

رژیم 2.5 چطوریه

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز