سلام ☺کسی هست که گروه تلگرامی برای لاغری دسته جمعی بشناسه ؟رفتم دکتر گفت برای اینکه بخوای باردار بشی باید 30 کیلوم کم کنی 😦😦😦😦😧😧😧😧😥😥😥😥😢😢😢😢😢😣😣😣😣😨😨😨😵😵😳😳😳😰😰😰😟😟😟😟😟حالا هی امروزو فردا میکنم نمیدونم چیکار کنم کالری شماری هم بلدم اما تتتتنبلی میکنم میگم یه گروه دسته جمعی شاید محرک خوبی باشه 😕حداقل اگه کسی هست که از پرخوری رنج میبره بیاد باهم همدردی کنیم دلم خوش باشه 😂
خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
همه چی بلدم فقط و فقط از سره تنبلی و عشقه به خوردن نمیتونم رژیم بگیرم ....
نمیتونم انتظار بکشم تا لاغر بشم اما میدونم که چه من رژیم باشم چه نباشم روزها میگذره و من عقب میمونم ...داره دیر میشه و من هنوز شروع نکردم ...اننقدر تصمیم گرفتم و به خودم قول دادمو زدم زیرش که حالا دیگه به خودم باور ندارم که میتونم و میشه
خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله میرسیم عزیزممم😍 به زودی تاپیک مامان شدنت و میبینم عزیزم همسر،منم خیلی دلش میخاست لاغر کنم ...
وااااااای ان شاء الله خدا از دهنت بشنوه مامان شدن با وزن دللخواه ...چقدر خوبه واقعا ..عزیزم اینجوری وه میکی منم بهت افتخار میکنم چه برسه به شوهرت 😄😄😄😄😁😁😁😁😊😊😊😊همیییشه موفق باشی برای منم دعا کن برسم به اون چیزی که میخوام .
همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد! عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈 وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉 وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵