2777
2789

خیلی ناراحتم و دلم گرفته برای اولین بار بعد از هشت سال شوهرم به خانوادم توهین کرد . البته اینو بگم قبلش نفرینش کردم خواست بیاد منو بزنه زانوش پیچ خورد و دو روزه خونه نشین شده بعد به خانوادم توهین کرد . یه جور خیلی بدی داغونم . وقتی احتراما تا این حد شکسته شده من امیدی ندارم دیگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد 8 سال؟؟ من شوهرم از همون اول فحش میداد

اره هیچوقت اسم خانوادمو نیاورد دیروز وسط دعوا نفرینشون کردم گفت چطور روت میشه یه نگا به خانوادت بنداز خیلی بهم برخورد 

خیلی سخته کسیکه جهاز خواهرش رو خرید کمک کرد برادرش ماشین بخره یه ریالی به تو پول نده . من خودم کار م ...

عزیزم من ارث پدرم هم برد باز فحش میده اینا ادم نیستن 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ربط داشت متاسفانه

من 1ملیارد و پونصد از پولی که تنها ارثی بود مه بابام بهم داد بهش دودستی دادم رفت گذاست رو پولش خونه خرید به اسم خودش سر ی چیز مسخره فحش به بابام میده این ادم واقعا

من 1ملیارد و پونصد از پولی که تنها ارثی بود مه بابام بهم داد بهش دودستی دادم رفت گذاست رو پولش خونه ...

چرا اینکارو کردی بدتر حالم بده شد اینو دیدم چرا آخه 

اره هیچوقت اسم خانوادمو نیاورد دیروز وسط دعوا نفرینشون کردم گفت چطور روت میشه یه نگا به خانوادت بندا ...

فقط در همین حد

والا شوهرم فحش ناموس به خانوادم میده

اولش سخت بود الان دیگه برام مهم نیست بزار بگه تا بترکه

چرا اینکارو کردی بدتر حالم بده شد اینو دیدم چرا آخه

چون گفت خونه رو به اسمت میزنم ولی الان با شوخی و خنده و جنگ عوا حاضر نیست بهم بده  بهش میگم حرومت  من حلال نمیکنم چون من شاغل نیستم تنها پول پشتوانه م بود  اصلا عین خیالش هم نیست بیشعور

فقط در همین حدوالا شوهرم فحش ناموس به خانوادم میدهاولش سخت بود الان دیگه برام مهم نیست بزار بگه تا ب ...

من حس میکنم احتراما که بره دیگه هیچی مثل قبل نمیشه 

چون گفت خونه رو به اسمت میزنم ولی الان با شوخی و خنده و جنگ عوا حاضر نیست بهم بده بهش میگم حرومت م ...

با یه وکییل صحبت کن   چون مشخص پول از کجا اومده میتونی ثابت کنی و خیانت در امانت کرده  و چند دنگ حالا هر چقد بنامت میزنن