دیگه نمیکشم هر چقد تاپیک میزنم مشاوره میرم نمیشه
بچه ها شوهرم افراطی خرج خانوادش رو میده تاپیک های قبلم هست مادرش و خواهرش بمن غیرمستقیم میگن همه چی پسر و داداشمون برای ماست
من زندگی معمولی دارم واقعا خب خرج دوتا خونه رومیده تهش چیزی بمن نمیرسه
شوهرم با خرج زیاد محبت فحش تغییر نمیکنه
از اینطرفم من مجبورم باهاش کنار بیام ولی نمیتونم اصلا نمیتونم عصبی شدم تیک گرفتم اصلا هر چقد سعی میکنم نمیتونم دلیلشم اینه اگه مادرش قدردان بود اینقد حرص نمیخوردم ولی اینکه وظیفه میدونه عصبیم کرده در ضمن یه مثال براتون بزنم مثلا مادرش میخواست فرش بخره حدود صد تومن میشدن فرشها من میگم باید پنجتا برادرت نفری بیس تومن بدن حالا دخترا هم هیچی ولی هیشکی یقرون هم نداد شوهر من چک داده قسطی خرید براشون هر ماه از حقوقش میده
الانم یه دل سیر فحشش دادم که از ننه مفت خورت میترسی خانوادت بی انصافن برادرات مفت خورن و بی عاطفه
و مادرت از همه مفت خور تره اخه خود مادرش به بقیه بچه هاش گفته من حسین بهم میرسه شماها پولتونو خرج الکی نکنید پس امداز کنید تو فکر من نباشین😯
بچه ها یبار واسه جاریم و دختراش که سگ محلش میکنن ترشی گرفت بمن نداد به شوهرم گفته بود میخواستم خودش بگیره یاد بگیره وگرنه براش میگرفتم ولی مثل سگ دروغ میگه چون شوهرم خیلی بهش وابستش نسبت بمن حسادت داره
حالا اینا هیچی من نه میتونم این شوهر گاگول رو تغییر بدم نه میتونم خودم بپذیرم و حرص نخورم نه هیچی و هیچی
کل زندگیمون شده هتک حرمت و فحش و دعوا و داد و بیدا