2777
2789
عنوان

راهی برای ازدواج کردن سراغ دارین

799 بازدید | 63 پست

بچه ها من خیلی تنهام والان ۲۳سالمه دوس دارم ازدواج کنم مستقل هستم تقریبا، گردش تفریح دانشگاه مسافرت همه اینارو دارم ولی دلم میخوام ازدواج کنم کلی ذکرودعا خوندم شکرگزاری کردم فقط یه خواستگار امدبرام دلم گرفته بقیه چجوری انقد راحت ازدواج میکنن چرا من نمیتونم مثل اونا راحت ازدواج کنم

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 20 سالمه و دلم میخاد ولی بابام نمیذاره میگه نمیخام شوهر کنی هیچوقت و همه خاستگارای خیلی خوبمو زد ...

چقد بد

منم مثل شما

تازه تو ۲۴ سالگی یه خواستگار اومده برام که اونم خوب پیش نمیره و احتمالش خیلی کمه به ازدواج برسه

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

منم مثل شماتازه تو ۲۴ سالگی یه خواستگار اومده برام که اونم خوب پیش نمیره و احتمالش خیلی کمه به ازدوا ...

خیلی حس بدیه وقتی بقیه رومیبینم که چه راحت ازدواج میکنن دلم میگیره

خیلی حس بدیه وقتی بقیه رومیبینم که چه راحت ازدواج میکنن دلم میگیره

دقیقا تنها چیزیه که باعث حسادتم میشه

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

چون تمام ذهنت شده ازدواج رها کن این قضیه رو . به هرچیزی که بچسبی مدام خواهش و دعا کنی ازت دور تر میش ...

گاهی رهاش میکنم ولی حتی اون موقع هم چیزی نمیشه