2777
2789
عنوان

یه نظرتون سوسک کجاها ممکنه برع

94 بازدید | 14 پست

یه سوسک گنده امروز اومده بود خونمون اومدم بکشمش رفت تو اتاق کار که هم کمد دیواریم اونجاست هم کلی لباس که برای بوتیک هستن اونجاست من در اونجا رو بستم و سم پاشی کردم که بمیره حالا همسرم اومد لباسا رو جا به جا کرد نبود زبر اونا من میترسم این ممکنه تو کمد دیواری رفته باشه ؟ یا داخل لباسا و اینا؟ 

بعد نکنه تخم بذاره خیلی حالم گرفته شده از صبح عین استرس زده ها نشستم🙂 من فوبیای حشره داره کلت

هرجایی ممکنه بره

شایدم رفته یه جفت پیدا کنه عقدش کنه بعد بچه دار شن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو حال که نبود همه جای حال و ریختم نمیدونم اصلا ممکنه اومده باشه بیرون 😭چه بدبختی گیر کردم

ولمون کن بابااااااا😂

پاشو یه بسته مرغ بیرون بذار امشب زرشک پلو با مرغ درست کن 

بعدم برو بیرون دوری بزن و یه بسته زعفرون هم بگیر سر راهت با دوغ محلی

پاشششششوووو 

کم سوسک سوسک کن😂

🤣خدا نکشتت تو این حال خندم گرفت

😂😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ولمون کن بابااااااا😂پاشو یه بسته مرغ بیرون بذار امشب زرشک پلو با مرغ درست کن بعدم برو بیرون دوری بز ...

نه والا شام نمیشه برنجی باشه شام اکثرا نونیه لباسای بیرونی تو کمد دیواریه🙂 من سوسکه رو ببینم همونجا فاتحه خودمو میخونم ( صبح درست تو بغلم بود عین دیوونه ها شده بود بال میزد اصلا نمیدونم چرا راجب هر چی سوال برام پیش میاد خدا عملی نشونم میده دقیقا سوالم این بود که اینا که بالدارن چرا پرواز نمیکنن که خوب عملا دیدم پرواز هم میکنن😶‍🌫️

باشه الان زنگ بهش میزنم میگم بمیییییر لعنتییییییی

کاش میشد خدایی 😂🤣 یه اطلاع از احوالش می‌گرفتی کافی بود میگفتی رحم کن پاشو برو بیرون این همه محیط برای زندگیت هست خونه چه غلطی می‌کنی آخه 🤦🏻‍♀️🤣در این حد از سوسک متنفرم که آرزو کردم کاش موش بود چون اصلا با حیوانات مشکلی ندارم حتی اگه مار هم بود باز احساسم خیلی بهتر بود 

کاش میشد خدایی 😂🤣 یه اطلاع از احوالش می‌گرفتی کافی بود میگفتی رحم کن پاشو برو بیرون این همه محیط ب ...

امروز داشتم کتاب میخوندم دیدم یه چیز سیاااااهی از پشت کمد اومد بیرون 

دیدم یه سوسک خیلی زشت و بد ترکیبه 

فرش رو بلند کردم 

رفت زیر فرش 

فروشو انداختم روش با مشت کوبیدم سرش آروم نگاه کردم دیدم مرده

رفتم جارو خاک انداز آوردم دیدم نیستش😑

یه دو دقیقه بعد دیدم یه چیزی هی داره ورجلا میزنه نگاه کردم دیدم فرار کرده رفته زیر پلاستیک

دیگه اونجا انداختمش بیرون بی همه چیزو🥴

امروز داشتم کتاب میخوندم دیدم یه چیز سیاااااهی از پشت کمد اومد بیرون دیدم یه سوسک خیلی زشت و بد ترکی ...

نه این ناپدید شده کلا باید اتاق کار و بریزم کلا ببینم کدوم گوری رفت وگرنه امشب نمیتونم بخوابم کل سوراخ سنبه های خونه رو ام گرفتم همه جا رم سم پاشی میکنم راحت