2777
2789
عنوان

دلم میخواد از نامزدم جدا بشم

890 بازدید | 56 پست

حس میکنم اون فرد ایده آل که می‌خوام نیستش همشم نگران آیندمم یوقتی بعدا پشیمون نشم یا کارمون ب طلاق نکشه من مطلقه بشم تو دوراهی بدی گیر کردم

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفت بچسب ب زندگیت حال خوبتو خودت باید بسازی هرکییی باشه

واقعا موندم چی درسته چی غلط اینقدر ذهنم درگیره خوب و بد رو نمیتونم تشخیص بودم وسواس فکری شدید هم دارم 

واقعا موندم چی درسته چی غلط اینقدر ذهنم درگیره خوب و بد رو نمیتونم تشخیص بودم وسواس فکری شدید هم دار ...

تو جدایی خبری نیس 

ب حرف کسی گوش نکن 

ب خوت نگا کن و همش از سمت مثبتش

برا حال خوبت و زندگیت تلاش کن 

برو مشاوره صحبت کن 

ارزششو نداره بخدا 

همه تو زندگی سختی دارن فقط ی سریا بلدن چجوری زندگی کنن 

این فکرای منفی هم همش برا شیطونه

مگه چشه

کلا همش مشکل داریم که به هرکی درد دلم میکنم میگم داستان از چ قراره فقط فقط میگه جدا بشم ازش خودمم دیگه دارم فکر میکنم جدا بشم با توجه به اتفاقات که اوفتاده

اگه تازه ازدواج کردی احساست طبیعیه

نامزدیم فعلا ولی نامزدم خیلی اذیتم کرده خیلی بحث و دعوا ها داشتیم الان یکم بهترین نسبت ب قبل ولی دلم باهاش صاف نشده سرد شدم 

خب معیارات اگه نیستن به نظرم تو نامزدی جدا شی بهتره چون واقعا دودل بودن مغز ادمو میخوره

بیشترین دلیلی که دلم میخواد جدا بشم ازش اینه زن داشته قبلا منم بشدت آدم وسواسی ام الان این شده ی مشکل بزرگ 

تو جدایی خبری نیس ب حرف کسی گوش نکن ب خوت نگا کن و همش از سمت مثبتشبرا حال خوبت و زندگیت تلاش کن برو ...

خانوم محترم شما خبر نداری از زندگیش،اگه نامزدش مشکل بزرگ داشته باشه و اونوقت با بچه فکر جدایی بیفته ی بچه رو بدبخت کنه،بنظرت درسته؟ یا اینکه الان جلوش بگیره

خوبی و بدی هاش رو بنویسو اینم در نظر بگیر که هیچ کسی کامل نیست

از نامزدم کینه ب دل دارم که اصلا دلم باهاش صاف نمیشه بحث و دعوا ام زیاد داشتیم ولی تو فکر اینم با این دور و زمونه بد شاید بعدا فردا روز خواستم ازدواج کنم با ی کس دیگه اون طرف خیلی بدتر این باشه