2777
2789
عنوان

دلم میخواد از نامزدم جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوم محترم شما خبر نداری از زندگیش،اگه نامزدش مشکل بزرگ داشته باشه و اونوقت با بچه فکر جدایی بیفته ...

عزیردلم 

من خبری ندارم درسته 

بهش راه دادم ایشونم خودش میدونه ما تو زندگیش نیستیم پس بهتره عجله نکنه و بهترین تصمیم رو برا آینده اش بگیره طلاق  هم سخته و میدونم خیلی از خانوما مجبور میشن ولی یوقتا راه نجاته یوقتا هم نه پس امیدوارم ایشونم برا آینده اش بهترین تصمیمررو بگیره

تو جدایی خبری نیس ب حرف کسی گوش نکن ب خوت نگا کن و همش از سمت مثبتشبرا حال خوبت و زندگیت تلاش کن برو ...

آره درسته عزیزم ولی از بس فکر کردم دارم داغون میشم تاپیک هامم هست که چ اتفاقات باهم داشتیم چقدر بحث و دعوا من مجردم ازدواج اولمه اون مطلقه اس تازه اون چند سال که مجرد بود با من بود با اون زنشم بود بعد بهم نارو زد دزدکی رفتن خواستگاری و نامزدی من از زبون خواهرش و بابام شنیدم نامزد داره خودشم انکار میکرد اولش بعدش ک اعتراف کرد چ حرفا ک نزد منو آتیش زد بخاطر این گذشته ای که داشتیم باهم ازش خیلی کینه دارم 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

نمیتونی بگی چه مشکلاتی؟ بددهنه؟ بددلع؟ بی مسئولیته؟ بی محبته؟ چی؟؟؟؟؟

خداروشکر هیچ کدوم اینایی گفتی نیستش اما قبلا دلمو شکسته الان بخاطر اون کارش من وسواس فکری شدید دارم داغون شدم از بس فکر کردم دلم میخواد فراموش کنم اما نمیتونم

[QUOTE=345735335]آره درسته عزیزم ولی از بس فکر کردم دارم داغون میشم تاپیک هامم هست که چ اتفاقات باهم داشتیم چقدر بحث ...[/QUO وقتی توی نامزدی اینطور کرده،بعد ازدواج و توی زندگی خدا بخیر کنه،بهم بزن بره با همون زنش

بیشترین دلیلی که دلم میخواد جدا بشم ازش اینه زن داشته قبلا منم بشدت آدم وسواسی ام الان این شده ی مشک ...

خب پس جدا شو با توجه به این وسواسی که خودت بیان میکنی زندگیتون پایدار نیس چون تا بوست کنه ذهنت میره سمت زن قبلیش که اونم میبوسیده هزار تا فکر که همه خانوما همو درک میکنن سر این موضوع 

آره درسته عزیزم ولی از بس فکر کردم دارم داغون میشم تاپیک هامم هست که چ اتفاقات باهم داشتیم چقدر بحث ...

خب عزیزم چرا ناراحتی ...

وقتی دروغ گفته نمیدونم چی بگم واقعا 

تو حق داری اما برو با ی مشاور صحبت کن حتمااا 

بعدشم وسواس فکری سخته 

خودت اذیت میشی  

یکاری کن حالت خوب شه 

اوه،،،اگه اینطوره که تا آخر عمرت همش فکرت خراب میشه که،خب چرا قبول کردی زنش شی

خودمم نمی‌دونم چرا من قبول کردم زنش بشم از این بدتر من دیگه دخترم نیستم 😞

دوست بودید یا سنتی ازدواج کردید؟

دوست اونجوری ام نبودیم خواستگارم بوده کلا بعد ۷ سال الان نامزد شدیم این سری که خواستگاریم اومدن من خبرم نشد مامان بابام بهم گفتن فلانی خواستگارته آدمای خوبین دست غریبه نمیوفتی دلمون میخواد پیشمون باشی ما بهشون اعتماد داریم زنش شو دیگه نخواستم دلشون بشکنم قبول کردم