2777
2789
عنوان

برادر شکاک

251 بازدید | 6 پست

تا وقتی من مجرد بودم همش اذیتم می‌کرد و کتکم میزد . بخاطره اینکه از دستش فرار کنم با یکی ازدواج کردم که از خودم ۱۳ سال بزرگتربود ، حالا الان که ازدواج کرده داره زنش رو اذیت میکنه . خیلی بد دل و شکاکه . حالم ازش بهم میخوره . زن بیچاره از یک خانواده خیلی خوب و درست حسابیه  .من با برادرم هیچ رفت و آمدی ندارم ، اما با زنداداشم حرف میزنم . وقتی دیدمش همش بغض داشت ، ی بار هم تلفنی زنگ زد گفت حالم خیلی بده . گفتم اگه رضا اجازه میده بیا پیش من . گفت مسئله تو نیستی. اصلا کلا اجازه نمیده برم جایی . دلم براش میسوزه . امانمیتونمم دخالت کنم .

قبل ازدواج ب دختره میگفتی ک داداشت ادم درست حسابی نیست

من روز خواستگاری بهش ی اشاره هایی زدم . اما مستقیم هم که نمیتونستم بگم ، چون داداشم ی بلایی سرم می‌آورد.  اما کلا نرمالنیست داداشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میتونستی قبل ازدواج به زن داداشت بگی داداشم شکاکه و...شمادرحقش بدی کردی که چیزی نگفتی

عزیزم برو بالا رو بخون . من بهش غیر مستقیم گفتم . اما خودش انقدر مسخ شده بودکه گوش نکرد به حرف

عزیزم برو بالا رو بخون . من بهش غیر مستقیم گفتم . اما خودش انقدر مسخ شده بودکه گوش نکرد به حرف

غیرمستقیم بنظرم فایده نداره

کاش همون موقع شمارش پیدامیکردی وبهش تکس میدادی

درکل بیخیال،اتفاقی هست که افتاده دیگه شماهم نمیتونیدکاری کنین✨

•نروباهام کلنجارمثل فیلم علفزار...!•

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز