من با همکارای خانمم امروزحرف میزدم عمسون از شوهر ایندشون توقع خونه داشتن، خودشون از خریدن یه ماشین ساده هم عاجزن ولنگار من پسر غول چراغ جادوام، یا خیلی جاهای دیگه، من با سه تا حقوق مطمنم اگه خدا لطفش شامل من نشه وفرجی نشه با لین تورم نمیتونم خونه دار یشم چون خونواده حمایت نمیکنن لزم وای ب حال اون پسزی ک فقط یه حقوق داره، لطفا یسزیا بدونن تو چ شرایطی ما پسرا گرفتاریم
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اونا رو نمیدونم ولی خانمی که خودش داره خونه زندگی بایدم توقع داشته باشه که طرف هم داشته باشه
کدوم خانمی الان خودش توسن 20 تا30خونه داره؟؟
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!
متاسفانه بدون داشتن خونه تو این دور و زمونه زندگی سخته من از خواستگارم توقع خونه دارم و اگه پسر بودم بدون داشتن خونه ازدواج نمی کردم اصلا فقط دختر نه برای پسر هم باید مهم باشه
سه تا حقوق چه جوری داریکلا ازدواج خوب نیست همه برای پسر سخته هم دختر
3جا کار میکنم..
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel