2777
2789
عنوان

ازبچگی حسرت همه چی به دلم موند

519 بازدید | 29 پست

ازبچگی همیشه خودمون بادخترای فامیل که خیلی خوشگل بودنو هستن مقایسه کردم حسرت پوست زیبا چهره زیبا اندام زیبا.زرنگ بودن پولداربودن همه چی به دلم موند تاالان.توجمع به اوناتوجه میشد انگارحرفاورفتارای مابه کتف بقیه هم نبود الانم اینطوره فقط بخاطر خشگلیشون .حس بدبختی دارم.خدایاهمه چیو یکجابه یکی میده یاهیچی نمیده بمن هیچی نداده جز حسرت.نگید رژیم بگیر روتین پوستی لکن واین حرفا ادم دوس داره خشگل باشه بدون اینکه هیچ تلاشی بابتش کنه مثل خیلیا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوووووم🥹 شما حسرت زیبایی های دیگرانو میخورید ولی من حسرت اینو میخورم که هیچکس تو اقوام معلولیت ندار ...

عزیزم خیلیا این مشکل رو دارن و مریضن

مشکل شما شاید دیده بشه اما اونا نه ولی هزارتا مریضی دارن. 

معجزه کن صبر مرا 
درست فهمیدم؟ میخوای بی هیچ تلاشی خوشگل باشی؟

دخترای نزدیک فامیلمون خدادادی پوست سفید روشن مو لخت رنگش عالی اندامم معمولی.رنگ دندون سفید ردیفی.تومدرسه دانشگاه نفراول ولی من همیشه خلاف اینابودم گاهی میگم ظاهرمیشه یکاریش کرد چراحافظم یاری نمیده برادرس خوندن دوتالیسانس دارم ولی اصلا به سختی خوندم ن مثل اینابایبارخوندن یادبگیرم.باکلی خوندن نمره متوسط میگرفتم

یوسف صیادی با ا ون عظمت 

میگفت من عاشق بینیم هستم

جون من دانلود کن یه نگاه کن بینیشو

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

عزیزم وقتی نداری تلاش کن به دست بیار یا با نداشتنش کنار بیا

تلاش اراده میخواد ینی بی اراده ترینم ازبس مشکلات داشتم تامیام یکاری کنم تلاشی کنم ازبچگی هرسختی کشیدم میاد جلو چشمم اصلا سست میشم ازین اخلاقم بدم میاد ولی همیشه اینطوریم