2777
2789
عنوان

ازبچگی حسرت همه چی به دلم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 29 پست
یوسف صیادی با ا ون عظمت میگفت من عاشق بینیم هستمجون من دانلود کن یه نگاه کن بینیشو

اره دیدم ولی همه دوس دارن تواینه خودشونو بی عیب ونقص ببینن خدا خیلی بی عدالتی کرده نسبت بمن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیدم ولی همه دوس دارن تواینه خودشونو بی عیب ونقص ببینن خدا خیلی بی عدالتی کرده نسبت بمن

مطمئن باش از چشم بعضی ها تو بهترینی شک نکن

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

مادر من چند روز پیش تو حرفاش جلو پسرم هی اسم دو تا خواهرامو میاره میگه فلانیو فلانی قشنگن پسرم ناراح ...

میدونی همه خشگلیو دوس دارن من دختریکی ازفامیلاخوشگله من بچم نوزاده ولی تااونو میبینه یه لبخندی میزنه لوس میشه ده ماهشه منی که مادرشم متوجه تغییررفتارش میشم.ینی بچه نوزادهم متوجه زشتی وزیبایی میشه

مطمئن باش از چشم بعضی ها تو بهترینی شک نکن

مهم خودمم که تواینه خودمو زیبانمیبینم پول لازمه براتغبیرات به دندونام برسم ارتودنسی کنم.بینیمو عمل کنم ولی پوست باید خدادادی زیباباشه

حق داری عزیزم

حتی شوهرم قبلابکیو میخواست زیباترین سفیدترین ینی تمام اون چیزیه من ارزشوداشتم هست.ولی به علت خیانت دختره جداشدن.بعدچندسال ماباهم اسناشدیم وازدواج ولی همیشه میگم اون شاید تو ذهنش منو بااون مقایسه کنه

حتی شوهرم قبلابکیو میخواست زیباترین سفیدترین ینی تمام اون چیزیه من ارزشوداشتم هست.ولی به علت خیانت د ...

عزی دلم زیبایی اون شاید برای شوهرت عادی شه اما وفاداری تو هرگز من واقعا درکت میکنم اما خودتم بیشتر برا خوشگلیت تلاش کن هر وقت این افکار اومد تو ذهنت بگو لا اله الا الله بعد به ورزش کردنت ادامه بده این واکنش طبیعی مغزه کع وقتی میخوای تلاش کنی بدبختیاتو یادت میاره که تلاشی نکنی عزیزم 

عزی دلم زیبایی اون شاید برای شوهرت عادی شه اما وفاداری تو هرگز من واقعا درکت میکنم اما خودتم بیشتر ب ...

ازشانس من جاریمم سفیدوخشگله😂حالاخداروشکر همسرم خوبه ادمی نیست چیزی بگه ینی بهترینه.جاریمم خوبه.ولی بازم پیش اونااحساس ضعف میکنم گرچه تورفتارنشون نمیدم ولی ته دلم حسرت میخورم.فقط اگه پول داشتم میدونستم یسری کارا کنم.ندارم دارم کمه بعدزایمانمم چاق شدم ازاون چاقا که سرشون کوچیک دیده میشه بدن بزرگ نود میلو شدم قدم۱۷۰هست یکم بزرگ دیده میشم

ازشانس من جاریمم سفیدوخشگله😂حالاخداروشکر همسرم خوبه ادمی نیست چیزی بگه ینی بهترینه.جاریمم خوبه.ولی ...

ولی یه رزیم از دکتر بگیری پول زیاد نمیخواد بگو غذاهایی بنویسه که مثلا کمتر گوشتی باشه یا یه برنامه هایی هست من یه بار اینجا گفتم تو مایکت بزنی میاره کاهش وزن بانوان ورزش هاش روزی 20 یا 15 دقیقه هستن بالاخره خودتم سیه حرکتی باید بزنی منم بیش فعالم همیشه حسرت اونایی رو میخورم که تمرکز دارن و میتونن بخونن من خیلی بد درس میخونم اصلا حواسم نیست باید برم نوروفیدبکی چیزی شاید درمان شه همه ما نقص داریم هممون 

ولی یه رزیم از دکتر بگیری پول زیاد نمیخواد بگو غذاهایی بنویسه که مثلا کمتر گوشتی باشه یا یه برنامه ه ...

من زود لاغرمیشم ولی یهو ضعف میکنم بنظرم افت قنده یاچی نمیدونم بکمم زیادی اشتها دارم درمقابل غذابی اختیارم😂

[QUOTE =345662764]من زود لاغرمیشم ولی یهو ضعف میکنم بنظرم افت قنده یاچی نمیدونم بکمم زیادی اشتها دا ...

توخونه رژیم میگیرم تو سه روز یه کیلو کم میکنم.وای خب چون براهمه غذامیپزم ادم نمیتونه نخوره اگه فقط خودم بودم یچیزی