ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مادر من چند روز پیش تو حرفاش جلو پسرم هی اسم دو تا خواهرامو میاره میگه فلانیو فلانی قشنگن پسرم ناراح ...
میدونی همه خشگلیو دوس دارن من دختریکی ازفامیلاخوشگله من بچم نوزاده ولی تااونو میبینه یه لبخندی میزنه لوس میشه ده ماهشه منی که مادرشم متوجه تغییررفتارش میشم.ینی بچه نوزادهم متوجه زشتی وزیبایی میشه
حتی شوهرم قبلابکیو میخواست زیباترین سفیدترین ینی تمام اون چیزیه من ارزشوداشتم هست.ولی به علت خیانت دختره جداشدن.بعدچندسال ماباهم اسناشدیم وازدواج ولی همیشه میگم اون شاید تو ذهنش منو بااون مقایسه کنه
حتی شوهرم قبلابکیو میخواست زیباترین سفیدترین ینی تمام اون چیزیه من ارزشوداشتم هست.ولی به علت خیانت د ...
عزی دلم زیبایی اون شاید برای شوهرت عادی شه اما وفاداری تو هرگز من واقعا درکت میکنم اما خودتم بیشتر برا خوشگلیت تلاش کن هر وقت این افکار اومد تو ذهنت بگو لا اله الا الله بعد به ورزش کردنت ادامه بده این واکنش طبیعی مغزه کع وقتی میخوای تلاش کنی بدبختیاتو یادت میاره که تلاشی نکنی عزیزم
ولی یه رزیم از دکتر بگیری پول زیاد نمیخواد بگو غذاهایی بنویسه که مثلا کمتر گوشتی باشه یا یه برنامه هایی هست من یه بار اینجا گفتم تو مایکت بزنی میاره کاهش وزن بانوان ورزش هاش روزی 20 یا 15 دقیقه هستن بالاخره خودتم سیه حرکتی باید بزنی منم بیش فعالم همیشه حسرت اونایی رو میخورم که تمرکز دارن و میتونن بخونن من خیلی بد درس میخونم اصلا حواسم نیست باید برم نوروفیدبکی چیزی شاید درمان شه همه ما نقص داریم هممون