2777
2789

آدم ی تاپیکایی میبینه مو به تنش سیخ میشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هممش دروغه ، تخیلات ذهنیشونه 

روانی ان

خودتون_گاوید_نه_ما#  

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
مثلا

یکی گفته قرص قاطی آبمیوه کردم دادم مامانم خورد که بچش سقط بشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
والا من تاپیک دیدم خانمه شوهر و بچه داشت خیلی عادی میگفت چند روزه با شوهرم قهر کردم حالا با دوست پسر ...

آخه چرا وقتی نمیتونن پایبند شوهر باشن چرا ازدواج میکنن

قرص تو آبمیوه برا کشتن جنین مامانش!!!

وای آره

یکی گفته قرص قاطی آبمیوه کردم دادم مامانم خورد که بچش سقط بشه

الکیه دختر ولی خوب آره چرت و پرت ریاد گفته میشه

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
دانش اموز قاتل

جریانش چیه؟