2777
2789

شغلش رفتن به هیاتا مداحی کردنه 

دیگه عیچ شعلی دیگه ای نداره و تمام درآمدش از این راهه

این ادم پولش حلال؟

مامانم میگه داره از اسم اماما سو استفاده میکنه پس حلال نیس اگه اینجوری بود که پس خوده اماما هم میتونستن از این طریق پول در بیارن چرا دیگه گوسفند چرونی میکردن

حالا بنظر شما حلال یا حرام؟

بیکاره بی آرررر😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغلشه خب اون اشپزی که نذری درست  میکنه هم پول میگیره و...

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خب مداحی هم یه شغله دیگه پس از کجا پول دربیاره ؟

خکب من خیلیا رو میبینم طرف یه شعلب داره واسه اماماش میاد مداحی میکنه ینی دو شغل حالا این وسط واسه یه مراسم 

۵۰۰ هزار تومن 

ولی کسیکه شغله دیگه ای نداره با هر مراسم ۴ ۵ میلیون در میاره 

بیکاره بی آرررر😁

چ حرفاخب اگه کسی نباشه مداحی کنه پس چجوری روضه بگیرن

نه دیگه من نمیگم روضه مبلشه دارم میگم کسیکه میاد مداحی میکنه شغلش همینه 

مثلا یکی یه شغلی داره واسه امامش میاد مداحی میکنه ولی کسیکه شعل اصلیش عمینه

بیکاره بی آرررر😁

حلاله مداحی هم یه شغله عزیزم مداح هنرش رو داره و با هنرستان کسب درآمد میکنه و پولش حلاله چون داره تل ...

اگر اونجوریکه دوساعت رفتن بالا منبر و از امامامون گفتنو بعدم پنج شش میلیون بگیرهه 

پس چرا همه نرن سراغ مداحی؟

بیکاره بی آرررر😁