وکیل_یار_اول مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 عنوان 🍃 نوبتی هم که باشه نوبتِ 🍃 444 بازدید | 46 پست نوبتی هم که باشه نوبتِ شعر هست؛ 🍃❤️ هوالحبیبغریب و عاشقم بر من نظر کنبه نزد عاشقان یک شب گذر کن#سنایی❤️یه بیت شعر هم شما نمیگین؟ جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞 1403/04/19 | 00:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وکیل_یار_اول مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 ماییم و نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی😅💛 ماییم و یاد دوست غنیمت کجا بریمعالم تمام اوست شکایت کجا بریم#اسیر_شهرستانی جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16208 با من که به چشم تو گرفتارم و محتاجحرفی بزن ای قلب مرا برده به تاراج آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109 ناشناسم ✨️ من شک دارم به شادیای شما 🗣
وکیل_یار_اول مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 عمریست تا به یاد تو شب روز میکنمتو خفتهای که گوش به آه سحر کنیسعدی# جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
وکیل_یار_اول مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 با من که به چشم تو گرفتارم و محتاجحرفی بزن ای قلب مرا برده به تاراج گفتی بیا حرفی بگوییم از سر عشقگفتم فدایت می شوم گفتی الهی...#اعظم_سعادتمند جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
حالابماند عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 16759 ماییم و یاد دوست غنیمت کجا بریمعالم تمام اوست شکایت کجا بریم#اسیر_شهرستانی کمالِ سِرِّ محبت ببین، نه نقصِ گناهکه هر که بیهنر اُفتَد، نظر به عیب کند#حافظ
وکیل_یار_اول مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 کمالِ سِرِّ محبت ببین، نه نقصِ گناهکه هر که بیهنر اُفتَد، نظر به عیب کند#حافظ چشم عیب از مردمان بردار و عیب خود ببینهرکه عیب خویش بیند از همه بیناتر است#نسیمی جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
وکیل_یار_اول مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 قبلا اشتیاق به شعر و ادبیات زیاد بود، الان خیلی کمرنگ شده.... جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16208 گفتی بیا حرفی بگوییم از سر عشقگفتم فدایت می شوم گفتی الهی...#اعظم_سعادتمند بر سر کوی تو عمری به تماشا ماندیمدر کویر دل سودا زده تنها ماندیمتا نجویند رقیبان ز دلم بوی تو راسر بازار تو پیوسته به حاشا ماندیم آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109 ناشناسم ✨️ من شک دارم به شادیای شما 🗣
حالابماند عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 16759 میرسد قرنی به پایان و سپهر بایگاندفتر دوران ماهم بایگانی میکندشهریارا گو دل از ما مهربانان نشکنیدورنه قاضی در قضا نامهربانی میکندشهریار#
حالابماند عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 16759 قبلا اشتیاق به شعر و ادبیات زیاد بود، الان خیلی کمرنگ شده.... احتمال خواب هستن
وکیل_یار_اول مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 بر سر کوی تو عمری به تماشا ماندیمدر کویر دل سودا زده تنها ماندیمتا نجویند رقیبان ز دلم بوی تو راسر ب ... رقیبان غافل و ما را از آن چشم و جبین هر دمهزاران گونه پیغام است و حاجب در میان ابرو#حافظ جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
وکیل_یار_اول مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 میرسد قرنی به پایان و سپهر بایگاندفتر دوران ماهم بایگانی میکندشهریارا گو دل از ما مهربانان نشکنیدورن ... همراه و هم قبیله ی بادِ خزان شدیمبر ما چه رفته است که نامهربان شدیم؟!#جویا_معروفی جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞