وکیل_یار_اول مدیر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 عنوان 🍃 نوبتی هم که باشه نوبتِ 🍃 | مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 46 پست نوبتی هم که باشه نوبتِ شعر هست؛ 🍃❤️ هوالحبیبغریب و عاشقم بر من نظر کنبه نزد عاشقان یک شب گذر کن#سنایی❤️یه بیت شعر هم شما نمیگین؟ جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞 1403/04/19 | 00:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وکیل_یار_اول مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 احتمال خواب هستن بله، احتمالا استراحت میکنن،..🍃✌️ جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
وکیل_یار_اول مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 باشد که تو خود روزی از ما خبری پرسیور نه که برد هیهات از ما به تو پیغامی#سعدی جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
حالابماند عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 16759 همراه و هم قبیله ی بادِ خزان شدیمبر ما چه رفته است که نامهربان شدیم؟!#جویا_معروفی هر که نامهربان بود یارش واجبست احتمال آزارشطاقت رفتنم نمی ماند نظر می کنم به رفتارششاید سعدی
حالابماند عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 16759 چه خوش صید دلم کردی بنازم چشم مستت را که کس آهوی وحشی را ازین خوشتر نمیگیرد
حالابماند عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 16759 زمین را گر شوی مالک طمع در آسمان داریبه وقت مردن همی بینی نه این داری نه ان داری
وکیل_یار_اول مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 هر که نامهربان بود یارش واجبست احتمال آزارشطاقت رفتنم نمی ماند نظر می کنم به رفتارششاید سعدی دریاب که من طاقت هجر تو ندارمبشتاب که افتاد به جان بهر تو کارم#امیرخسرو_دهلوی جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
وکیل_یار_اول مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 چه خوش صید دلم کردی بنازم چشم مستت را که کس آهوی وحشی را ازین خوشتر نمیگیرد من مبتلای عشق و دلم دردمند تستاز پای تا سرم همه صید کمند تست#صفای_اصفهانی جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16207 رقیبان غافل و ما را از آن چشم و جبین هر دمهزاران گونه پیغام است و حاجب در میان ابرو#حافظ #سعدیمن بی مایه که باشم که خریدار تو باشمحیف باشد که تو یار من و من یار تو باشمتو مگر سایه لطفی به سر وقت من آریکه من آن مایه ندارم که به مقدار تو باشم آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109 ناشناسم ✨️ من شک دارم به شادیای شما 🗣
وکیل_یار_اول مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 زمین را گر شوی مالک طمع در آسمان داریبه وقت مردن همی بینی نه این داری نه ان داری به وقت مرگم اگر تازه می کنی دیداربهوش باش که هنگام آن رسید بیا#سیمین_بهبهانی جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
goooooolbanoooo عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 «چون باد سحرگاهم در بیسروسامانی» 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
وکیل_یار_اول مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 #سعدیمن بی مایه که باشم که خریدار تو باشمحیف باشد که تو یار من و من یار تو باشمتو مگر سایه لطفی به ... امروز مرو از برم ای یار بسازای گلبن صد برگ بدین خار بسازای عشوه فروش با خریدار بسازای ماه تمام با شب تار بساز#مولانا جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞
حالابماند عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 16759 دریاب که من طاقت هجر تو ندارمبشتاب که افتاد به جان بهر تو کارم#امیرخسرو_دهلوی از زلیخا آبرو را برد، از یعقوب چشمعشق را بخشنده میدیدیم ولیکن نیست نه
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16207 امروز مرو از برم ای یار بسازای گلبن صد برگ بدین خار بسازای عشوه فروش با خریدار بسازای ماه تمام با ش ... #سعدیآن شب که تو در کنار مایی روزستو آن روز که با تو میرود نوروزستدی رفت و به انتظار فردا منشیندریاب که حاصل حیات امروزست آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109 ناشناسم ✨️ من شک دارم به شادیای شما 🗣
حالابماند عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 16759 دریاب که من طاقت هجر تو ندارمبشتاب که افتاد به جان بهر تو کارم#امیرخسرو_دهلوی تا در ره عشق آشنای تو شدمبا صد غم و درد مبتلای تو شدملیلی وش من به حال زارم بنگرمجنون زمانه از برای تو شدم
وکیل_یار_اول مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4261 «چون باد سحرگاهم در بیسروسامانی» بیتو به سامان نرسم ، ای سر و سامان همه توای به تو زنده همه من ، ای به تنم جان همه توحسین_منزوی# جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید. کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@ حمایت می کنید؟💞