من یه بچه گربه تو حیاطم بود مثه اینکه سرما خورده بود چشمش عفونت و دماغشم ابریزش داشت و اصلا هیچی نمیخورد.من شیر رو داخلش کپسول چرک خشک کن ریختم دوروز خورد سریع خوب شد و شیطووون . ۵-۶ماهشه. حالا یه مدته بهش غذا میدم و مامانش و فک کنم اونم باباش باشه نمیدونم هروووز میان پیشش و اینام غذا میخورن.میخاستم بدونم به نظرتون با دستکش میرم بهش غذا میدم و یکمم باهاش بازی میکنم و بهش نزدیکم اینقد مریضی چیزی منتقل میکنه؟
ظاهرا تو اين سن ها اگه بهشون غذا اينا ميدي عادت كنن بهت نميرن.يكم بزرگتر شن ميرن دنبال زندگيشون و جف ...
خداکنه نه اونقدری غذا نمیدم فقط به مادرشون میدم ولی اون میره میده دهن بچه هاش میگما حتی نمیدونم کدوم نر هست کدوم ماده دمشونو میدن بالا ولی اصلا نمیتونم بفهمم فقط از همشون سوراخ میبینم زیر دم ممکنه همشون ماده باشن؟دوتاشون خیلی به جون هم میوفتن
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
غذا بده بهشون طفلیا گشنشون میشه.خیرش برات برمیگرده.فاصله مقعد تا التشون اکه زیاد باشه نر هستن.اکه کم ...
به مادره میدم دیگه اونم شیر میده فعلا غذای اصلیشون شیره واقعا نمیتونم خیلی دارم اذیت میشم دخترم حتی دسشویی هم تنها نمیره میگه باید وایسی برام همش تو خونست نمیره بیرون بازی میگه میترسم بپرن روم از بغلشونم میترسه رد شه دیگه الویت بچه خودمه فقط میخوام زودتر برن از پشت پنجره براشون میریزم اگه از حیاطمون برن ولی تو حیاط نمیتونم عادت میکنن یه وقت
اره خیلی کوچیکن تازه بالا رفتن از جایی رو یاد گرفتن سه تاشون میرن بالای دیوار و نرده یکیشون نمیتونه فکر میکنم همین یکی دختره 😂این مادری که من میشناسم بعید میدونم دیگه جابه جاشون کنه کجا پیدا کنه بهتر از حیاط ما یه اتاق خراب هم داریم تو حیاط میرن اونجا میخوابن نه فیلترشکنم ندارم نمیدونم چرا نمیاد