2777
2789
عنوان

بچه گربه خیابانی

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 45 پست
نگران نباش اصلاوقتی بمونه تو حیاط خودتون،خودت آب و غذا بدی بهش کمتر مستعد بیماری قرار میگیره که بخوا ...

تازه غذا خور هم شدن ولی اصلا تو خیابون نرفتن هنوز به شوهرم میگم درو باز بزار یکم برن بیرون میگه نه زوده تو کوچه سگ هم دارن همسایه ها میگه برن یه چیزشون میشه میگم خب باید برن یاد بگیرن دیگه تا ابد که نمیشه بمونن اینجا به نظرت دروباز بزارم برن یکم بیرون؟تنهایی نه هروقت مامانه هم بود باز میزارم مامانشون همش پیششونه هی میره دنبال غذا زود برمیگرده باز پیش بچه ها

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
سلام عزیزم دیدم نوشتین تجربه دارین از گربه ها منم سوال داشتم یه گربه باردار بود من یکم بهش غذا میداد ...

مادر پیشیا یکم دیگه خودش بچه هارو جا ب جا میکنه میبره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه غذا خور هم شدن ولی اصلا تو خیابون نرفتن هنوز به شوهرم میگم درو باز بزار یکم برن بیرون میگه نه ز ...

گناه دارن اینطوری اخه بیرون بفرستیشون بعدا مامانه از یچیزی میترسه و فرار میکنه و بچه ها تنها میمونن

مادر پیشیا یکم دیگه خودش بچه هارو جا ب جا میکنه میبره

خداکنه برن دخترم اخه خیلی میترسه خودم ترسم ریخته یکم میرم نزدیکشون به مامانه غذا میدم میده به بچه ها بغضم میگیره 

گناه دارن اینطوری اخه بیرون بفرستیشون بعدا مامانه از یچیزی میترسه و فرار میکنه و بچه ها تنها میمونن

درو باز گذاشتم یکیشون که فکرمیکنم زودتر از بقیه هم دنیا اومده اخه یکم جسش بزرگتره و ناترس تره اون تا جلوی در اومد باز دوید رفت قایم شد 

الان چند وقتیه متوجه یه چیزی شدم بزرگترین گربه کوچمون که فکر میکنم رییس قلمرو باشه مشکی هم هست یه چند باری دیدم یواشکی داره میاد تو حیاطمون از وقتی مامانه فهمید همش بالای پله هامون میشینه نگهبانی میده به نظرت ممکنه گربه سیاهه بخواد اسیبی به بچه ها بزنه؟چند بار خودم مچشو گرفتم ولی چیزی پرت کردم براش ترسید رفت تو گوگل زدم نوشته بود بخاطر قلمرو بچه گربه ها رو میکشن

خداکنه برن دخترم اخه خیلی میترسه خودم ترسم ریخته یکم میرم نزدیکشون به مامانه غذا میدم میده به بچه ها ...

اصلا ترس ندارن بخدا تاوقتي كاريشون نداشته باشي و اذيتشون نكني.اصلا سمتشون ك ميري خودشون بيشتر ميترسن ك.

الان چند وقتیه متوجه یه چیزی شدم بزرگترین گربه کوچمون که فکر میکنم رییس قلمرو باشه مشکی هم هست یه چن ...

اينم هس . و اينكه چون بوي ماده رو ميكشه مياد باهاش جفت بشه.الانم ك فصل جفتگيري 

اينم هس . و اينكه چون بوي ماده رو ميكشه مياد باهاش جفت بشه.الانم ك فصل جفتگيري

عه اره امروزم دیدم یه گربه نر که نزدیک گربه ما شده بود اون گربه سیاهه بهش حمله کرد بدبختو داشت میکشت من سنگ پرت کردم براش فرار کرد ولی گربه ماده فحل نشده که هنوز اخه خودشو به جایی نمیماله و خیلی ارومه وایی دوباره نره باردار شه باز بیاد حیاط ما بزاد تازه بچه هاش دوماهه شدن

اصلا ترس ندارن بخدا تاوقتي كاريشون نداشته باشي و اذيتشون نكني.اصلا سمتشون ك ميري خودشون بيشتر ميترسن ...

جدیدا از من نمیترسن منو میبینن از مخفیگاهشون میان بیرون اخه من واسشون اب میزارم میخورن گاهی غذا هم میزارم

عه اره امروزم دیدم یه گربه نر که نزدیک گربه ما شده بود اون گربه سیاهه بهش حمله کرد بدبختو داشت میکشت ...

نه هميشه ربطي به ماليدن نداره.منم تو حياط دارم ماده خيلي ارووومه و اصلا نميماله خودشو.ولي هرسال حاملس. يا شايدم يوقتايي ك ما نميبينيمشون بمالن البته.

جدیدا از من نمیترسن منو میبینن از مخفیگاهشون میان بیرون اخه من واسشون اب میزارم میخورن گاهی غذا هم م ...

اخييي عزيزم.ديگه ميشناسنت ديگه ميدونن كاريشون نداري.

اخييي عزيزم.ديگه ميشناسنت ديگه ميدونن كاريشون نداري.

از همین میترسم که بشناسن دیگه نرن از حیاطمون فکر میکنی کی برن؟الان دوماهشونه 

نه هميشه ربطي به ماليدن نداره.منم تو حياط دارم ماده خيلي ارووومه و اصلا نميماله خودشو.ولي هرسال حامل ...

هرسال میا  تو حیاط شما زایمان میکنه؟

از همین میترسم که بشناسن دیگه نرن از حیاطمون فکر میکنی کی برن؟الان دوماهشونه

ظاهرا تو اين سن ها اگه بهشون غذا اينا ميدي عادت كنن بهت نميرن.يكم بزرگتر شن ميرن دنبال زندگيشون و جفت و و و