من یه بچه گربه تو حیاطم بود مثه اینکه سرما خورده بود چشمش عفونت و دماغشم ابریزش داشت و اصلا هیچی نمیخورد.من شیر رو داخلش کپسول چرک خشک کن ریختم دوروز خورد سریع خوب شد و شیطووون . ۵-۶ماهشه. حالا یه مدته بهش غذا میدم و مامانش و فک کنم اونم باباش باشه نمیدونم هروووز میان پیشش و اینام غذا میخورن.میخاستم بدونم به نظرتون با دستکش میرم بهش غذا میدم و یکمم باهاش بازی میکنم و بهش نزدیکم اینقد مریضی چیزی منتقل میکنه؟
نگران نباش اصلاوقتی بمونه تو حیاط خودتون،خودت آب و غذا بدی بهش کمتر مستعد بیماری قرار میگیره که بخوا ...
تازه غذا خور هم شدن ولی اصلا تو خیابون نرفتن هنوز به شوهرم میگم درو باز بزار یکم برن بیرون میگه نه زوده تو کوچه سگ هم دارن همسایه ها میگه برن یه چیزشون میشه میگم خب باید برن یاد بگیرن دیگه تا ابد که نمیشه بمونن اینجا به نظرت دروباز بزارم برن یکم بیرون؟تنهایی نه هروقت مامانه هم بود باز میزارم مامانشون همش پیششونه هی میره دنبال غذا زود برمیگرده باز پیش بچه ها
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
گناه دارن اینطوری اخه بیرون بفرستیشون بعدا مامانه از یچیزی میترسه و فرار میکنه و بچه ها تنها میمونن
الان چند وقتیه متوجه یه چیزی شدم بزرگترین گربه کوچمون که فکر میکنم رییس قلمرو باشه مشکی هم هست یه چند باری دیدم یواشکی داره میاد تو حیاطمون از وقتی مامانه فهمید همش بالای پله هامون میشینه نگهبانی میده به نظرت ممکنه گربه سیاهه بخواد اسیبی به بچه ها بزنه؟چند بار خودم مچشو گرفتم ولی چیزی پرت کردم براش ترسید رفت تو گوگل زدم نوشته بود بخاطر قلمرو بچه گربه ها رو میکشن
اينم هس . و اينكه چون بوي ماده رو ميكشه مياد باهاش جفت بشه.الانم ك فصل جفتگيري
عه اره امروزم دیدم یه گربه نر که نزدیک گربه ما شده بود اون گربه سیاهه بهش حمله کرد بدبختو داشت میکشت من سنگ پرت کردم براش فرار کرد ولی گربه ماده فحل نشده که هنوز اخه خودشو به جایی نمیماله و خیلی ارومه وایی دوباره نره باردار شه باز بیاد حیاط ما بزاد تازه بچه هاش دوماهه شدن