2777
2789
عنوان

بچه گربه خیابانی

355 بازدید | 42 پست

من یه بچه گربه تو حیاطم بود مثه اینکه سرما خورده بود چشمش عفونت و دماغشم ابریزش داشت و اصلا هیچی نمیخورد.من شیر رو داخلش کپسول چرک خشک کن ریختم دوروز خورد سریع خوب شد و شیطووون .  ۵-۶ماهشه. حالا یه مدته بهش غذا میدم و مامانش و فک کنم اونم باباش باشه نمیدونم هروووز میان پیشش و اینام غذا میخورن.میخاستم بدونم به نظرتون با دستکش میرم بهش غذا میدم و یکمم باهاش بازی میکنم و بهش نزدیکم اینقد مریضی چیزی منتقل میکنه؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچه بودم یه بچه گربه خوشگلی داشتم تو حیاطگ تو سبد بود ی خورده پارچه براش جا درست کرده بودیم خدا شاهده ی روز مامانم دید یه سیم تو جاشه فکر کرد سیمه 

من رفتم دیدم یهو دیدم تکون خورد اییی حالم بهم میخوره یادم میاد 

شبیه سیم بود واقعا ولی انگل بود از باسن مبارک بچه گربه هه خارج شده بود 

نه عزیزم

مریضی هایی که از گربه به انسان منتقل میشن بسیار ناچیزن

من دوران بارداریم و شیردهیم دائم گربه میاوردم دوا درمون میکردم میفرستادم خیابون

دهن همه اونایی که میگفتن موی گربه نازایی میاره،مریضه بچت میفته،یا شیرت خشک میشه رو بستم.

آب دهنشون از صدتا الکل تمیزتره

برای اون دسته از عزیزانی که الان میخوان بحث نجسی رو بکشن وسط:

خود پیامبر حدیثی دارن که گفته با آبی که گربه ازش خورده میشه وضو گرفت یه گربه هم داشتن به اسم معز که عاشقش بودن

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍

اره دستکش میذارم همش. یه دوبار فقط میخاستم لمسش کنم با دستم سرشو ناز کردم ولی بعدش دستامو حسابی شستم.ی سوال. امکان داره من با بچه گربه جلو مامانه بازی میکنم مامانه یهو بپره چنگم بزنه؟

نه عزیزممریضی هایی که از گربه به انسان منتقل میشن بسیار ناچیزنمن دوران بارداریم و شیردهیم دائم گربه ...

خداروشکر.  خودمم وابستش شدم. ی شب رفتم پایین دیدم نیس تا صبح نخابیدم. ولی صبح رفتم دیدم اومده باز. فقط از مزیضی اینا میترسیذم.  واسش خونه هم درست کردم

خداروشکر. خودمم وابستش شدم. ی شب رفتم پایین دیدم نیس تا صبح نخابیدم. ولی صبح رفتم دیدم اومده باز. ف ...

نگران نباش اصلا

وقتی بمونه تو حیاط خودتون،خودت آب و غذا بدی بهش کمتر مستعد بیماری قرار میگیره که بخواد یه درصدم تورو مریض کنه.

دستتو بشوری دیگه مشکلی پیش نمیاد

مامانشم تا نبینه داری بچشو اذیت میکنی که چنگت نمیزنه

من پیشکسوت شدم تو گربه داشتن،دستو بالم جای خط و چنگ گربه هاست که مقصرم خودم بودم

زیادی نزدیکشون میشدم میترسیدن چنگ میزدن که بهشون آسیب نزنم،ولی بعد که میدیدن اذیتشون نمیکنم میومدن جلو

انقد جامعه افتضاحی داریم همشون ترسو و استرسی شدن

مرسی که مواظبشی🩷

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍
نگران نباش اصلاوقتی بمونه تو حیاط خودتون،خودت آب و غذا بدی بهش کمتر مستعد بیماری قرار میگیره که بخوا ...

سلام عزیزم دیدم نوشتین تجربه دارین از گربه ها منم سوال داشتم یه گربه باردار بود من یکم بهش غذا میدادم بعد یهو دیدم یه هفته غیبش زده نگو اومده بوده تو حیاطمون زیر راه پله چهارقلو زاییده بچه هاشم خیلی عاقلن سروصدا ندارن الان نزدیک دوماهشونه تقریبا چون تاریخ دقیق زایمانشو نمیدونم فقط از دو روز مونده بود به عید گربه غیبش زده یه هفته بعد فهمیدیم تو حیاطمونه با چهارتا بچه چشماشون بسته بود اول الان نزدیک دوماهشون میشه بازیگوشی میکنن تو حیاط اگه کسی نباشه ما فقط گاهی به مادره غذا میدیم به بچه ها نمیدیم تا عادت نکنن برن به نظرت میرن از حیاط ما اخه دخترم خیلی میترسه خودمم میترسم یه کم دلم میخواد برن از راه دور تط پتجره غذا میدم به گربه ها ولی این که جاخوش کنن تو حیاط رو نمیخوام 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤